Sloba došao na Anastasijin rođendan, pa začudio izjavom: Psihički se umaram kad gledam devojke! (VIDEO) (FOTO)

- Došao sam da obavim posao profesionalno i da im ulepšam rođendan - izjavio je Slobodan Radanović koji zabavlja goste na proslavi Anastasijinog 21. rođendana

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, proslavlja ovog 30. maja svoj 21. rođendan u poznatom beogradskom restoranu, na kojem će goste zabavljati Slobodan Radanović.

Bivši učesnik Zadruge i nekadašnja Pinkova zvezda pojavio se u restoranu oko 22 časa, a stigao je sa buketov cveća za slavljenicu.

Slobodan Radanović/ Foto: Nikola Tomić

Goste će zabavljati zajedno sa koleginicom Aleksandrom Dabić, inače Cecinom dobrom prijateljicom, a Anastasiji je poželeo da joj se ostvare sve želje.

- Sve što želim i sebi poželeću i njoj - rekao je Sloba.

Priznao je da ima malu pozitivnu tremu, iako, kako kaže, nije tremaroš, te misli da će sve proći u najboljem redu tokom slavlja.

Slobodan Radanović / Foto: Nikola Tomić

Iako redovno peva Anastasijinu pesmu "Rane" na nastupima, bio je zatečen kada smo ga pitali koju će joj pesmu posvetiti, pa je rekao da će joj pevati šta god poželi.

Sačekalo ga je i pitanje da li će baciti oko na neku devojku...

- Došao sam da obavim posao profesionalno i da ulepšam njima rođendan, tako da ću se time baviti večeras - izjavio je, a onda dodao nešto što je bilo iznenađenje.

- Psihički se umaram kad gledam devojke - izjavio je Sloba i potom se nasmejao, pa dodao kako je došao da peva i da se dobro provede, kao i Anastasijini gosti.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Slobodan Radanović / Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)