Konačno saopšteno koja glumica će igrati Lejdi Di u 4. sezoni serije "Kruna"

- Korinova je brilijantan talenat i odmah nas je obroila kad je ušla u ekipu - rekao je autor serije Piter Morgan

Princeza Dajana, Foto: AP/Tanjug

Glumica Ema Korin (23) dobila je prestižnu ulogu princeze Dajane u Netflixovoj seriji "Kruna", prenosi "Daily Mail". Do sada su se emitovale dve sezone, a Korinova je veoma uzbuđena i počastvovana što će se pridružiti glumačkoj ekipi u četvrtoj sezoni.

- Pratim seriju od prve epizode i pomisao da se sada pridružujem neverovatno talentovanoj glumačkoj ekipi, gotovo je nerealna. - priznala je glumica.

- Princeza Dajana bila je ikona i njen uticaj na svet i dalje je dubok i uticajan - dodala je ona.

Prva epizoda ove serije, čiji je autor Piter Morgan (56), emitovala se u novembru 2016. godine, a njen tvorac nije krio oduševljenje izborom Eme.

- Korinova je briljantan talenat i odmah nas je "oborila" kad je ušla u ekipu u ulozi Dajane Spenser - rekao je Piter.

Ema Korin, Printskrin: Instagram/emmalouisecorrin

Podsetimo, do sada su emitovane dve sezone serije "Kruna" koja opisuje kraljicu Elizabetu II (92). Treća sezona sa prikazivanjem bi trebalo da počne krajem 2019, a Olivija Kolman (45) preuzela je glavnu ulogu od Klari Foj (34).

Još nije poznato kada će se prikazivati četvrta sezona u kojoj glumi Ema, ali radnja je smeštena u kraj sedamdesetih i početak osamdesetih godina.

Tada je princ Čarls (70) upoznao Lejdi Di i venčao se s njom.

Dajana je majka prinčeva Vilijama (36) i Harija (34), a bila je popularna u Velikoj Britaniji i širom sveta. Poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine.

VIDEO: Ako želite da postanete princeza, pratite ova uputstva

(Telegraf.rs)