Ani Sević pušten snimak sa Darkom Lazićem pre nego što je doživeo tešku nesreću, ona počela nekontrolisano da plače (VIDEO)

- Rasplakao sam Anu, ali nije mi to bila namera - rekao je Popović

Pevačica Ana Sević gostovala je u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a tom prilikom Saša Popović pustio je snimak kada je Ana gostovala u istoj emisiji pre godinu dana sa bivšim suprugom Darkom Lazićem koji je u oktobru prošle godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Ana se nakon emotivnog snimka u kojem ona prvo peva Darku romaničnu pesmu, a potom on njoj rasplakala, pa progovorila o njegovom zdravstvenom stanju koje je sada na svu sreću znatno bolje.

- Ja ću pustiti sada jedan deo "Specijala" od prošle godine koji je po našoj statistici i rejtingu bio najgledaniji u prošloj godini - rekao je Popović, a onda je dodao:

- Rasplakao sam Anu, ali nije mi to bila namera...

Ana se rasplakala nakon što joj je Popović pustio snimak sa Darkom Lazićem,Printskrin: Youtube/Zvezde Granda Specijal

- Ja ne mogu, samo minut... - rekla je.

- Meni je uvek emotivno kada ga vidim ovakvog kakav je uvek bio, pozitivan, zdrav, veseo, jedar i onda kad pomislim šta mu se sve desilo, zaista mi bude jako teško... -dodala je Ana.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta od 18 minuta i 30 sekundi:

Podsetimo, Darko je saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra 2018. godine, na putu Subotište-Brestač. Uspeo je da se izvuče, ali oporavak i dalje traje.

Inače, u vreme kada su Ana i Darko snimali emisiju zbog koje je plakala, njih dvoje već su javnosti saopštili da se razvode.

VIDEO: Ana Sević otkrila ko joj je pružio najvecu podršku kad je Darko imao saobraćajnu nesreću

(Telegraf.rs)