"Samo da odem kući i zabacim pecaljku..." Vlasnik kluba u kojem je Šaban pevao 30 godina otkrio šta mu je kralj stalno govorio pre nastupa

- 4. maja je trebalo da slavimo godišnjicu. 30 godina kluba i 30 godina gostovanja Šabana Šaulića - ispričao je vlasnik kluba u Nemačkoj

Šaban Šaulić (1951-2019) Foto: ATA Images

Vlasnik kluba u Nemačkoj u kojem je Šaban Šaulić nastupao punih 30 godina, prisustvovao je sahrani legendarnog pevača i 22. februara ga zajedno sa hiljadama ljudi ispratio na večni počinak.

Ivan je otkrio kako je Šaban punio njegov klub u Minhenu više od tri decenije, da je bio veliki čovek i prijatelj, te da je njegov odlazak veliki gubitak za sve.

- 4. maja je trebalo da slavimo godišnjicu. 30 godina kluba i 30 godina gostovanja Šabana Šaulića. Nažalost, kralj nas je napustio, a mi ćemo taj dan u sećanju na njega napraviti veliki događaj, puštati samo njegove pesme i snimke. Najviše nam je žao što je na takav način otišao, jer on nije to zaslužio. Bio je veliki čovek, veliki prijatelj, veliki umetnik - istakao je vlasnik kluba.

Vlasnik kluba u kojem je Šaban nastupao 30 godina/ Printskrin: Youtube/OTV Valentino

- Sećam se njegovih reči, kad god bi došao... "Ej, Ivek, samo da odradim večeras i da dođem sutra kući, da odem da zabacim pecaljku". To mu je bio život. Na žalost, taj kruh pevački je veoma težak. Toliko putovanja, auta, kilometara... - zaključio je za "OTV Valentino".

VIDEO: Povorka tuge za kraljem narodne muzike

VIDEO: Vanbračni sin Šabana Šaulića došao na očevu sahranu

(Telegraf.rs)