Aleksandra Subotić se oglasila otvorenim pismom i stravično ispljuvala Anu Korać (FOTO)

- Svima vama koji podržavate ovu skrnavštinu da Bog da se vašim mamama i tatima desila ista takva, pa da im se umeša u brak! - poručila je Subotićeva

David Dragojević u programu uživo ostavio je verenicu Aleksandru Subotić, zbog starlete Ane Korać sa kojom je potom započeo romansu.

Međutim, Aleksandra uprkos svemu i dalje sa ćerkom Magdalenom živi u veterniku, kod Davidove majke Biljane, a sada je u otvorenom pismu saopštila da će tamo i ostati.

- Klošari jedni klošarski, niti ja izlazim, niti ikom šaljem slike, niti imam dečka novog niti ga želim, ja znam šta i koga želim i osećam... Svima vama koji podržavate ovu skrnavštinu da Bog da se vašim mamama i tatima desila ista takva, pa da im se umeša u brak! Ja sam kod kuće u Veterniku i tu ću i biti do daljnjeg i ne, neću naći nikog - oplela je Subotićeva.

Aleksandra i David nekoliko dana pred doček 2019, Foto: A. Nalbantjan

- Fuuuuj! Stvarno, sramno i žalosno!!! Sram vas bre bilo! Dokle bre više! Prestanite da gradite one ku*vetine i prostitutke koje promovišete preko mog imena, i zapamtite - ja nisam jedna od njih - dodala je ona.

- Svima što podržavate ovu poganštinu, po jednu ljubavnicu tati, mužu, zetu... Ja sam njemu zakonski - pred zakonom države Srbije supruga, vanbračna ili bračna pred zakonom ne postoji razlika! A, ne znam ni koja je razlika kada živiš s nekim u njegovoj kući, s njegovom porodicom, imaš li papir ili ne? - napisala je Aleksandra.

VIDEO: Mina se smrzavala ispred kupatila dok su Ana i David bili u vreloj akciji

(Telegraf.rs)