"Ne želim da ga vidim nikad više, mesecima sam plakala zbog njega!" Zorannah iznela šokantne detalje života sa fudbalerom

Njene reči šokirale su one koji je prate, budući da Jovanovićeva nikada javno nije pričala na ovaj način

Zorana i Danijel, Foto: Instagram/zorannah

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah u aprilu prošle godine raskinula je vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, ali se sada prvi put oglasila na temu prekida, objasnivši razloge raskida!

Zorana i Danijel zabavljali su se malo više od dve godine, ona se zbog njega preselila u Belgiju, a potom i u Francusku.

Kako je Zorana rekla u najnovijem videu koji je objavila, u periodu kada su se preselili u Francusku bila je očajna.

- Nisam želela uopšte da pričam o tome, ali pošto mi je stiglo mnogo pitanja na tu temu odlučila sam da vam ipak kažem pojedine detalje - počela je.

- Dok smo živeli u Belgiji sve je bilo super. Međutim, onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mesec dana pre toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala svoje kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesrećna poslednjih par meseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo - objasnila je Jovanovićeva.

Zorannah i Danijel u vreme ljubavi, Foto: Instagram/zorannah

- Zaista sam bila veoma nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko meseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugde, i na instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to - rekla je Zorannah.

Njene reči šokirale su one koji je prate, budući da Jovanovićeva nikada javno nije pričala na ovaj način.

VIDEO: Haos na Grandu zbog Karleuše: Jedva izašla iz kola, pa izgovorila samo jednu rečenicu

(Telegraf.rs)