Razvodi, nasilje, uvrede, pomirenja i velika borba za život: Pogledajte događaje koji su obeležili 2018. godinu (FOTO) (VIDEO)

Kada se na kraju godine vratimo 12 meseci unazad i kada saberemo sve što se od samog početka dešavalo estradnim ličnostima, dolazimo do zaključka da imamo prilično dug spisak.

Mi smo na jednom mestu izdvojili događaje koji su na mnogo načina obeležili "estradnu 2018. godinu", pa su tu neočekivani razvodi, svađe, pomirenja, kao i jedna velika borba za život.

Krenućemo od Darka Lazića čija je nesreća, zasigurno, najtužniji događaj kada su u pitanju estradne ličnosti.

Tešku saobraćajnu nesreću Darko Lazić imao je 23. oktobra na putu Subotište-Brestač, nakon što je zaspao za volanom. Posle 36 dana boravka u KBC Zemun i borbe za život, Darko je 29. novembra prebačen u Selters banju na dalji oporavak.

Pevač bi u banji trebalo da ostane do Božića, kada će biti pušten da ide kući. Lazića i nakon toga očekuju brojne terapije, ali ono što je najvažnije jeste činjenica da je Darko pobedio u najvažnijoj borbi i da je, kako je sam rekao, naučio na svojim greškama.

Kada su u pitanju razvodi i razlazi, onaj koji je privukao najviše pažnje jeste razvod Kristine Kockar i Slobodana Radanovića.

Par se razveo 7. avgusta u Osnovnom sudu u Zrenjaninu.

Kristina i Slobodan nakon razvoda, po izlasku iz suda, Foto: Marko Jovanović

Razvod je usledio nakon što Sloba u rijalitiju "Zadruga" sa Lunom Đogani javno prevario Kristinu. Podsetimo, Kristina i Sloba zajedno su proveli pet godina, a ona je od stjuardese postala pevačica koja je do početka 2019. godine snimila tri pesme. Slobina karijera takođe napreduje, a od trojke Kija-Sloba-Luna koja i dalje intrigira javnost svako je krenuo svojim putem.

Adreana Čekić i Ivan Miladinović 15. novembra objavili su da se razvode, iako se čak godinu dana pre zvanične potvrde da e razvode šuškalo da nisu zajedno. Klavijaturista i pevačica venčali su se 4. maja 2016. godine u Beogradu, a svadbi je prisustvovalo oko 500 zvanica. Andreanina kuma na venčanju bila je Ana Sević.

Slavko Beleslin razveo se u decembru mesecu 2018. godine, nakon 6 godina braka sa Ivom Šiđanin, profesorkom novosadskog Fakulteta tehničkih nauka

Slavko Beleslin sa bivšom ženom Ivom Šiđanin, Foto: ATA Images

Razlozi za rastanak ostaće među nama. Čini mi se da to nikad nije samo jedna stvar, jedan loš dan, jedan pogrešan izbor, jedan mali nesporazum. Nekada se ništa posebno ne desi. Ljudi samo zaćute, uđu u opasnu zamku i počnu da se fokusiraju na mane svojih partnera, umesto na vrline. Ponekad zaborave koliko su u stvari srećni - rekao je tada Beleslin.

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 6. juna 2018. godine, a pevačica je nakon toga priznala kako njihov odnos čak dve godine pre toga nije ličio na odnos muškarca i žene, te da su ostali u dobrim odnosima.

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Instagram

- Od danas zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje u mnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se u buduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja. Zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno - naveli su tada u zvaničnom saopštenju.

Ubrzo nakon razvoda isplivala je informacija da je Emina našla novog dečka, turskog milijardera Sadetina Sarana, dok je Mustafa započeo vezu sa lepoticom Džaren Hindistan.

Emina Jahović i Sadetin Saran, Foto: Instgaram

No, ako je verovati poslednjim informacijama, Emina i sadetin navodno su okončali vezu.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta još jedan su par koji je stavio tačku na brak u 2018. godini. Pevačica je dobila starateljstvo nad ćerkom Tarom, s tim što Rasta može da je viđa kad poželi. Takođe, Nikolićeva je Đuriću ostavila prostora da sam odredi visinu alimentacije koju će joj davati za ćerku.

Nataša Bekvalac porodila se 28. februara 2018. godine, a 40 dana nakon što je na svet donela ćerku Katju u njenom stanu na Dedinju desio se skandalozan incident.

Naime, u noći između 13. i 14. aprila pevačicu je fizički maltretirao još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić, nakon čega se par sretao isključivo na sudu, kao i u Centru za socijalni rad gde Lazukić viđa ćerku.

Nataša i Luka u vreme ljubavi, Foto: e-stock.us

Suđenje do kraja 2018. godine nije privedeno kraju.

Svadba koja je obeležila godinu jeste ona koju su imali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović koji su se venčali 21. juna u Beogradu. 

Foto: Marko Jovanović

Kumovi na venčanju na kojem je bilo oko 900 zvanica bili su košarkaš Miloš Teodosić i pevač Aco Pejović, a procenjuje se da je venčanje koštalo oko 400.000 evra.

 Telegraf je 30. jula ekskluzivno objavio da je Aleksandra u drugom stanju, a termin za porođaj je u martu 2019.

Nagrada za estradno pomirenje godine sigurno ide Jeleni Karleuši i Dari Bubamari koje su izgladile odnos nakon više godina prozivki i javne razmene uvreda.

Jelena se, nakon što se pomirila sa Darom, pojavila i kao specijalni gost na Bubamarinom koncertu u Areni.

Zagrljaj na sceni, Foto: ATA Images

Upravo njeno pojavljivanje mnogo je pomoglo Dari na prvom velikom koncertu u Beogradu u karijeri.

Međutim, u vreme pomirenja sa Jelenom Dara je prekinula prijateljstvo sa Sekom Aleksić, pošto je Aleksićeva bez Darinog znanja zakazala koncert u Areni.

Seka Aleksić i Dara Bubamara u vreme ljubavi, Foto: Instagram/seka_aleksic

Seka je, kao termin za svoj koncert, izabrala datum svega 7 dana pre Darinog koncerta.

Šokantna vest bila je i ta da su se Anabela i Andrej Atijas potukli u porodičnom stanu u Rakovici. Sukob je u noći između 11. i 12. septembra izbio zbog psa, nakon čega je izbila tuča, posle koje je Anabela pozvala policiju.

Pevačica je prijavila nasilje u porodici, dok je Andrej govorio da ga je pevačica grebala po licu. Oboje su nakon toga privedeni na saslušanje u policiju, ali su se, kako smo tada saznali, u međuvremenu pomirili, pa je Anabela na saslušanju rekla da neće krivično goniti muža.

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Marko Jovanović

Anabela je odbila lekarsku pomoć, a na saslušanju je rekla da neće krivično goniti muža Andreja Atijasa - rekao je tada izvor Telegrafa.

Na samom kraju godine dogodio se iznenadna svađa između Cece Ražnatović i Dragane Mirković, koju je prouzrokovao susret na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a.

Foto: Telegraf, Nikola Tomić

Cela Srbija brujala je dan kasnije o audio-snimku njihovog neprijatnog razgovora prilikom susreta.

Ipak, sve se nije na tome zaustavilo. Ceca je 19. decembra, dva dana nakon susreta na RTS-u, medijima dala izjavu o odnosu sa Draganom, dok je Mirkovićeva to učinila u nedelju 30. decembra, u emisiji Premijera vikend specijal, kada je iznela detalje iz odnosa sa Cecom o kojima nije govorila 20 godina.

Za kraj, ne možemo a da ne spomenemo Bubu Korelija i Jalu Brata o kojima se u 2018. mnogo govorilo.

Muzički dvojac ugostili smo unašem studiju pred koncert na Tašmajdanu, Foto: Nikola Tomić

Drugačijim muzičkim pravcem uspeli su da uzdrmaju estradu, 23. juna oborili su rekord posećenosti na Tašmajdanu, vodili su medijski rat sa MC Stojanom i Jelenom Karleušom, a kraj godine obeležio je i skandal kada su optuženi za pozivanje na ubijanje Srba.

(Telegraf.rs)