Odmor na Zanzibaru pretvorio se u noćnu moru: Jeleni Tomašević ukradena dokumenta!

Samo što je proslavila 35. rođendan pevačica je otputovala na odmor gde je doživela neprijatnost

Predah od poslovnih angažmana pevačica Jelena Tomašević je iskoristila da sa prijateljima i saradnicima otputuje na egzotični Zanzibar i tamo napuni baterije.

Međutim, uživanje na ovom koralnom ostrvu na kraju se pretvorilo u noćnu moru jer su Jeleni bila ukradena dokumenta.

Ovaj podatak je obelodanila Elena Petreska, umetnička direktorka festivala zabavnih pesama "Mel Fest", koji se preksinoć održao u Prilepu, na jugu Makedonije.

Jelena Tomašević je trebala da nastupi na gala večeri "Mel Festa", ali nije uspela da stigne u Prilep. Razlog njenog odustva je objasnila Elena Petreska, direktorka ove muzičke manifestacije.

Jelena Tomašević, Foto: Nikola Tomić

- Jelena je bila najavljena kao gost "Mel Festa", ali na žalost nije mogla da dođe. Informisani smo da je Tomaševićeva bila u Zanzibaru, gde je doživela neprijatnost, koja je sprečila njen dolazak. Naime, bila su joj ukradena dokumenta, pa radi toga nije bila u mogućnosti da putuje u Prilep dok ne dobije nove putne isprave. Ipak, ona je obećala da će se pojaviti na nekom od sledećih događaja vezanih za "Mel Fest" - kaže Elena.

Samo što je proslavila 35. rođendan Jelena Tomašević je otputovala na odmor na Zanzibar, a kako se pohvalila na svom Instagramu posetila je i kuću gde je rođen i živeo čuveni pevač Fredi Merkjuri.

Jelena Tomašević je uvek smirena, ali ovo pitanje ju je iznerviralo

(Telegraf.rs)