"Moj boravak kod njega u bolnici je moja stvar" Ana Sević progovorila o posetama Darku Laziću, pa spomenula i njegovu porodicu

Ana je istakla kako su neistiniti navodi o njenom odnosu sa porodicom Lazić, aludirajući na to da nisu u dobrim odnosima

Ana Sević oglasila se povodom toga što u poslednjih nekoliko dana ne posećuje još uvek zakonitog muža Darka Lazića u KBC Zemun, te spekulacija o tome da nije u dobrim odnosima sa Darkovom porodicom.

- Poštovani mediji, dragi novinari, prijatelji i svi vi ljudi koji ste uz Darka u njegovoj najtežoj borbi. Pre svega želim da vam se zahvalim na podršci i molitvama, energiji koju mu šaljete, jedva čekam da vidi koliko je voljen! Od prvog dana pa i ubuduće, moj boravak u bolnici kod njega je moja privatna stvar i nije nešto što želim da bude deo javnosti - poručila je Sevićeva.

Kako je navela, priče o njenom odnosu prema porodici Lazić su neistinite, aludirajući na to da nisu u lošim odnosima.

Evo i objave:

Podsetimo, od udesa pa do 26. oktobra Darka je mogla videti samo Ana, na osnovu toga što mu je još uvek zakonita žena, rekao nam je tada direktor KBC Zemun.

Međutim, 26. oktobra izvor iz KBC Zemun za Telegraf je rekao da od tog dana Darka mogu viđati samo majka i otac.

S obzirom na to da su Darka pre dva dana probudili iz veštačke kome, 30. oktobra u bolnici nam je saopšteno da Lazića sada mogu viđati majka, otac, brat, devojka Marina i žena Ana.

VIDEO: Ujedinjeni u brizi: Darkova devojka, žena i otac zajedno čekali da se završi operacija Darka Lazića

VIDEO: Stravični prizori na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta: Delovi automobila razbacani po njivi

(Telegraf.rs)