Ne perite česmu što je Darko pipao, da mi ostane uspomena na njega: Deda slavljenika iz Umčara otkriva sve o napadu na pevača (VIDEO)

Deda Dule se od novembra spremao za unukovo punoletstvo

Dule Đorđević, deda slavljenika iz Umčara, koga je ekipa Telegrafa posetila pošto se u njegovoj kući dogodio napad na pevača Darka Lazića, koga njegov unuk Marsel mnogo voli, kaže da su se za ovo slavlje spremali od novembra prošle godine, kada je pevač Granda kaparisan da zabavlja goste na njihovom velikom slavlju.

Pevala sam kada se to dogodilo... Zvezda Granda progovorila o napadu na Darka Lazića

- Mi smo sinoć slavili rođendan mom unuku. Darko je trebao da dođe između devet i deset, on je već oko deset sati bio kod kapije. Mi smo bili svi pod šatorom, imali smo obezbezbeđenje za prednji deo dvorišta kada me je jedan od njih pozvao i rekao:

"Dule, dođi ovamo, napali su Darka." A ko ga je napao i zbog čega zaista ne znam - priča Dule za Telegraf i dodaje:

- Kada sam sišao, on je bio tu kod česme, kod roštilja. Kažu da su pucali sa gasom ili sa sprejem, ne znam sada tačno. Kada je unuk video Darka dole kod česme, mislio je da je gladan, pa da je otišao do roštilja. Moja žena mu je tada rekla: "Marsel, vidi Darka". Unuk je, pošto je video Darka na česmi, rekao babi: "Nemoj da pereš česmu što je Darko pipao rukama, da mi ostane uspomena od njega".

Porodica Đorđević mnogo voli pevača Granda i izražava neopisivu tugu što im Lazić nije pevao do jutra.

- Ne samo moj unuk, svi smo ga voleli, svima nam je žao, Darko je fin dečko. Mi na ovo čekamo od novembra prošle godine, da je bio Darko, ostali bismo do 10 sati, ovako smo slavili do 7 ujutru - rekao je Dule.

Za Telegraf je pričala i baka slavljenika, Slavica, koja je otkrila da njen unuk mnogo pati zbog Lazića i stalno ponavlja da su mu drugi upropastili rođendan.

- Niko od naših to nije uradio, taman posla. Ne znamo mi. Nije ušao u dvorište, a kamoli da peva i da neko nije zadovoljan. Ko bi smeo Darka da pipne, a svi ga vole. Neka pričaju ko šta hoće, mi pričamo kako je bilo. Sad, šta je na ulici bilo, nisam mogla da vidim - kaže domaćica pred čijom kućom je napadnut pevač.

Potresnu ispovest domaćina iz Umčara možete pogledati u videu na početku teksta.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)