Počastila se za rođendan: Slavica Eklston za imanje dala 2,5 miliona evra, pa sagradila vilu od još pola miliona!

Bivša žena nekadašnjeg vozača Formule 1 od 2016. godine gradi luksuznu "vikendicu" od najmanje 550 kvadrata kraj Dubrovnika, tik uz more

Bivša supruga Bernija Eklstona (87), nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1, Slavica Eklston (59), pre tri godine se "počastila" zemljištem u Malom Zatonu nedaleko od Dubrovnika, koje se nalazi tik do mora, a za koje je navodno iskeširala 2,5 miliona evra.

Navodno se Slavica ovim atraktivnim posedom počastila za svoj 57. rođendan, a starinsku kamenu koću koja se već nalazila na imanju odmah je srušila. Radovi na novoj vili traju još od 2016. godine, a aktivno su sprovođeni i u top sezoni, pa su se komšije bunile zbog buke i prašine.

NAJSKUPLJI RAZVODI U ISTORIJI: Muškarci ih ostavili, a one se brutalno osvetile i uzele im MILIJARDE. Na listi je i jedna SRPKINJA (FOTO)

Slavica je, kako piše 24sata.hr, prošle jeseni stigla na svoje gradilište i odmah izgladila situaciju sa komšijama.

Na mestu gde se nalazila stara, kamena kuća, sada stoji vila koju će Slavica koristiti kao vikendicu, a ulaganje u nju košta minimalnih 550.000 evra. Kako bi imala maksimalnu privatnost, Slavica je naložila da oko imanja bude podignut zid u visini od pet metara, a oko vile su postavljene posebne kamere.

Inače, i Berni je imao priliku da vidi vilu u Zatonu, kada je u Dubrovniku 2016. godine boravio sa suprugom Fabianom Fosi. Bivši supružnici su u dobrim odnosima zbog ćerki, a Berni svakog leta krstari Jadranom svojom luksuznom jahtom Petrom.

Slavica najviše voli da letuje u Hrvatskoj, budući da je rođena Riječanka, a omiljena destinacija do sada joj je bio Dubrovnik, za koji verujemo da će to i ostati. Često je na letovanje dolazila sa ćerkama Petrom i Tamarom, a vodila je i svoje prijateljice.

(Telegraf.rs/24sata.hr)