Policija upala u Gastozov stan, tražili drogu i oružje!

- Nekoliko uniformisanih lica pozvonilo mi je u petak u šest sati ujutru. Najpre sam pomislio da moram da pomerim svoj auto jer je poslednjih dana bilo reči o poplavama - kaže Gastozov prijatelj Vladimir Radača

Foto: Telegraf

Policija je pre nekoliko dana upala u stan Nenada Marinkovića Gastoza u rodnom Svilajncu, a sve zbog sumnje da u njemu krije drogu i oružje.

Svi pričaju o Luni i Slobi, ali "Ćeranići" su bili neprevaziđeni: Sećate li se ovih rijaliti ljubavi? (VIDEO)

Gastozov najbolji prijatelj Vladimir Radača sa kojim Nenad živi u Svilajncu, kaže da su se zadržali sat i po vremena, te da se uplašio jer nije znao o čemu je reč.

- Nekoliko uniformisanih lica pozvonilo mi je u petak u šest sati ujutru. Najpre sam pomislio da moram da pomerim svoj auto jer je poslednjih dana bilo reči o poplavama. Međutim, čim sam otvorio vrata, oni su mi na nos nabili nalog za pretres. Bio sam sam jer je Nenad u rijalitiju. Budući da znam svoja prava, odmah sam pozvao dva svedoka jer sam se uplašio nameštaljki. Bio sam šokiran kada sam čuo da traže drogu i oružje. Nenad i ja nemamo nikakve veze s tim! - tvrdi Radača.

- Pretražili su svaki ćošak. Sve su gledali, do najsitnijeg detalja. Čitao sam u medijima da je prošle nedelje bila akcija policije i da su pohapsili dosta ljudi zbog droge, ali Nenad i ja nemamo veze s tim. Ne znam da li smo nas dvojica omraženi zbog rijalitija, ili smo nekome na piku pa nas je prijavio bez osnova. Gastoz i ja nikad nismo imali dodirnih tačaka s nelegalnim poslovima, a kamoli s drogom. Nismo mi neki tamo klošari, nego pošteni momci - objašnjava Vladimir.

Gastozov cimer iz rijalitija, Milutin Radosavljević Mili, tvrdi da njegovom cimeru iz rijalitija život visi o koncu jer mafija hoće da ga ubije zbog duga.

- Gastoz je opasan folirant. Kao, ušao je u „Parove“ zbog promocije, a zapravo je pobegao od krimosa koji ga jure zbog duga od 50.000 evra. Od mafije je uzimao i drogu i sad - prpa, bato! Sve znam o njemu. Bilo mu je lepo dok je uzimao belo, a sad beži jer nema više nastupa po klubovima kao pre. Što je pevao, pevao je, sad mu se piše crno jer nema šanse da vrati te pare. To je ozbiljna lova, a on je ko crkveni miš! - pričao je Mili.

Gastozu zbog Brendona sud zabranio isplatu honorara!

Podsetimo, Gastoz je u rijalitiju pričao o tome kako je probao sve vrste droga.

-Ja sam tip koji voli sve da proba, često nemam granicu, ali sam i karakter. Neću da nabrajam i reklamiram to zlo. Želim da poručim omladini da ne budu mnogo radoznali i da nikad ne probaju takve stvari - pričao je Gastoz.

VIDEO: Gastoz i Ružica na Erinom imanju

(Telegraf.rs/Kurir)