Zbog njene lepote se zaustavljao saobraćaj, cela Jugoslavija je bila zaljubljena u nju, a ona je bila u vezi sa "Njumenom" (FOTO) (VIDEO)

Beba Lončar ima 74 godine, odavno se ne bavi glumom i živi daleko od očiju javnosti

Beba Lončar (74) je preko noći postala zvezda kada se 1960, kao sedamnaestogodišnja tinejdžerka pojavila u filmu "Ljubav i moda".

Pre 10 godina svi su mislili da će biti ogromna zvezda, pokušala je da se ubije, a sada igra u "Nemanjićima" (FOTO)

Iako Beba, čije je pravo ime Desanka Lončar, odavno ne snima filmove (poslednju ulogu je zabeležila davne 1982.), i dalje se priča o njenoj lepoti, a ona skromno kaže da joj je drago da to čuje, ali da nije nikada bila opterećena izgledom.

- Imponuje mi to, ali ne verujem u takve ocene, zato što vidim sebe u ogledalu. Nisam, međutim, uopšte opterećena izgledom, to nije bio moj problem ni dok sam bila mlada. Danas, u mojim godinama, važno je biti dobre volje i zdrav. Onda je sve OK - izjavila je Beba Lončar za "Novosti".

Svojevremeno je Beba, bez preterivanja zaludela Jugoslaviju, zbog njene lepote se zaustavljao saobraćaj, a ona je tada bila u vezi sa beogradskim plejbojem Dejanom Božovićem, koga su zvali Polom Njumenom.

Beba Lončar je 23 godine bila u braku sa Josipom Radeljakom, s kojim ima sina Lea. Od Radeljaka se razvela 1994. 

U jednom od retkih intervjua Beba je ovako prokomentarisala tvrdnje da je velika jugoslovenska zvezda.

- Naravno, veoma mi laska kad to čujem, a s druge strane, sama nisam imala nikakav uticaj na to - jednostavno, publika određuje da li ste zvezda ili ne, to se ne može namestiti, niti ikoga možete nagovoriti da vas tako posmatra.

Mada je odavno zagazila u osmu deceniju, Beba Lončar nije izgubila mnogo od svoje lepote i elegancije.

(Telegraf.rs)