Šarenca su pitali da bira između Šeron Stoun i Demi Mur, a on je odabrao dve još veće seks-bombe! (FOTO) (VIDEO)

Poznati sportski novinar odgovarao je na raznorazna pitanja novinarke Tijane Jevtić u okviru rubrike "Bez montaže"

Novinarka Tijana Jevtić pokrenula je na svom Instagram profilu rubriku pod nazivom "Bez montaže", u kojoj će ugostiti brojne poznate ličnosti. Ono što je zanimljivo jeste da ovaj tip emisije prvi put neko radi u Srbiji.

Tijanin prvi sagovornik bio je poznati sportski novinar Slobodan Šarenac.

- "Bez montaže" predstavlja kratku formu ili kako ja volim da kažem rubriku na Instagramu koja za cilj ima da pokaže da nismo osuđeni na kič i šund koji danas okupiraju medijsku scenu degradirajući je, želim da pokažem da ima toliko javnih ličnosti koji treba da nam budu uzori i nama i sutra našoj deci - rekla je Tijana Jevtić i dodala:

- U okviru rubrike razgovaraću sa našim poznatim sportistima, glumcima, kantautorima, umetnicima, književnicima, novinarima, a prvi sagovornik mi je bio Slobodan Šarenac koga ću opisati jednom rečju - LEGENDA - zaključila je ona.

Tijana je Šarencu postavila brojna pitanja. Između ostalog da li više voli Sakramento Kinge (tim za koji igra srpski košarkaš) ili L.A. Kliperse (tim za koji igraju Miloš Teodosić i Boban Marjanović).

- I jedni i drugi. Teško je sada odvojiti ta dva NBA tima zato što su tamo naši košarkaši. Ako ćemo da gledamo kroz istoriju, Kingsi ranije zbog opet naših igrača. Sada i Kingsi i Klipersi - rekao je novinar RTS-a.

- Šeron Stoun ili Demi Mur? - pitala ga je Tijana.

- Ni jedna, ni druga. Eva Mendez i Rosario Doson. Oni koji ne znaju, onda u ruke laptopove, kompujtere i telefone, pa na Guglu neka nađu - rekao je Šarenac.

Šta je još Slobodan Šarenac rekao, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)