Amidžić pitao Daru i Seku šta najčešće izgovaraju tokom seksa, njih dve pokušale da izbegnu odgovor, a onda napravile ludilo! (VIDEO)

Seka Aleksić i Dara Bubamara odlično se slažu, pa su se zbog njihovih odgovora svi u studiju valjali od smeha

Seka Aleksić i Dara Bubamara napravile su šou kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", a kao što to obično i biva, voditelj i domaćin imao je nekoliko škakljivih tema za svoje sjajno raspoložene gošće.

99:93... Dara i Seka merile grudi usred emisije, Amidžić se preznojio! Šta mislite čije su VEĆE? (VIDEO)

Iako su svi očekivali da će Dara i Seka, koje su privatno inače dobre drugarice, reći nešto više o svom seksualnom iskustvu pred kamerama, ipak su ono najslađe zadržale za sebe.

Naime, jedan od zadataka bio je da kažu koju reč najčešće izgovaraju tokom seksa, a odgovore je čak i Amidžić nestrpljivo čekao.

Ceo studio vrištao! Dara Bubamara nije ni znala da pipka ZMIJU, a kada je videla opasnog gmizavca, nastao je RUSVAJ! (VIDEO)

Dara je probila led, ali odgovorila je tako što je uzdisala nekoliko sekundi, i našalila se kako je to ono što najčešće radi...

Uz sav Amidžićev trud, Seka je ipak intimu zadržala za sebe, ali se našalila sa gledaocima da najviše uzvikuje: "Polako!".

Pogledajte hit snimak, a urnebesni deo o navedenom je od 5. minuta:

(Telegraf.rs)