MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Anju Stojsavljević, Anu Mitrović i Teodoru Milić (FOTO)

Upoznajte srpske misice pojedinačno

Izbor za Miss Srbije 2017 održaće se u utorak 10. oktobra. Predstavljamo vam finalistkinje Anju Stojsavljević, Anu Mitrović i Teodoru Milić.

IZABERITE MIS INTERNETA: Glasajte za najlepšu Srpkinju sa društvenih mreža! (FOTO)

Za ove prelepe devojke možete glasati na našem portalu Telegraf.rs.

Upoznajte srpske misice pojedinačno, a u komentaru nam napišite koja je po vama najlepša i koja zaslužuje da bude mis Srbije.

U konkurenciji za mis interneta nalazi se 21 lepotica, a jedna od njih biće izabrana i za mis Telegrafa. Ona koja bude imala najviše lajkova, šerova i komentara, biće pobednica. Glasanje traje do 10. oktobra, na našoj Fejsbuk stranici.

Anja Stojsavljević - Anja Stojsavljević završava gimnaziju u Sremskim Karlovcima. Već tri godine uči kineski jezik i dobro ga govori. Trenira i rukomet. Najverovatnije će studirati jezike u Nemačkoj. Uzor joj je Ivana Španović i Muhamed Ali koji je za sebe govorio da pleše kao leptir i ubada kao osa.Moto : "Svet je pozornica na kojoj svako igra svoju ulogu!"

Ana Mitrović - Miss Zapadne Srbije Ana Mitrović je poreklom iz Užica. Student je informacionih tehnologija i zamišlja sebe kao menadžera IT sektora. U međuvremenu želi da postane svetski model i da radi u Njujorku. Smatra da će joj pripreme za Miss Srbije 2017 pomoći da se ostvari kao ličnost. Njen uzor je Džeki Kenedi koja je u svet lansirala dominantan sopstveni stil oblačenja i ponašanja. Moto je: "Nastoj ne da budeš čovek od uspeha već od vrednosti."

Teodora Milić - Miss Srema Teodora Milić je najmlađa učesnica. Pohađa ekonomsku školu u Požarevcu a najbolji prijatelj joj je starija sestra čije savete sledi ali sledi i svoje snove: svetski uspeh u modeling. Njen moto je:" Privilegija je u životu naći put ka samom sebi." Uzor joj je Smiljan Mori poznati motivacioni govornik.

Foto: Zoran Mirčetić

Production: Vesna de Vinča

Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo

Stilista: Mladen Milivojević Baron

Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture

Nakit: BlingBling

Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija

Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović

Šminka: Golden Rose Srbija - Aleksandra Bajić

(Telegraf.rs)