Muž Dare Bubamare postaje menadžer Cecinoj ćerki, ulaže 50.000 evra u njenu karijeru?

Kako se šuška već neko vreme, menadžer Anastasije Ražnatović trebalo bi da bude Milan Kesić

Kako smo još 8. novembra 2016. godine objavili, Anastasija Ražnatović snima i izdaje svoj prvi album, na kom mesecima unazad rade Damir handanović i Marina Tucaković!

BEZ BRUSA: Cecina ćerka pokazala ubistveni dekolte (FOTO)

Zvezda "Granda" potvrdila da je smanjila nos: Tačno je, Ceca mi je preporučila hirurga!

- Ne mogu o detaljima, ali uskoro će se sve znati. Jedino što mogu da kažem jeste da mi je čast da napravim potpuno novu zvezdu koja će biti i najveća zvezda - kratko nam je tom prilikom potvrdio Handanović.

Međutim, iako se izlazak prve pesme prolongirao, uskoro će ugledati svetlost dana, a pored pesama Anastasija sa Cecom uveliko organizuje i razgovara o tome ko će joj biti menadžer.

Kako se šuška već neko vreme, ta uloga najverovatnije će pripasti Milanu Kesiću, suprugu Dare Bubamare, koji je spreman da u Anastasijinu karijeru uloži oko 50.000 evra!

Nije Prijovićka jedina koja plaća ležaljke 120 evra po danu, evo koja poznata Srpkinja kešira istu cifru! (VIDEO)

DARA BEZ FOTOŠOPA: Pevačica došla na splav u providnoj majici i pokazala kako zaista izgleda! (FOTO)

- Milan bi trebalo da producira kompletan prvi album, kao i spotove i turneju, kad za nju dođe vreme. Milan će snositi sve troškove pesama i spotova, što će ga koštati minimum 50.000 evra. Međutim, svi očekuju da će im se ulaganja isplatiti - kaže sagovornik.

HAOS NA GRANDU! Bivši muž Dare Bubamare došao na snimanje, pevačica OTKAZALA GOSTOVANJE! (FOTO)

Podsetimo, Milan je godinama živeo u inostranstvu, tačnije u Parizu, a s obzirom na to da se bavio ugostiteljstvom, kontakata mu ne manjka. Ostaje samo da Anastasija konačno izbaci prvu pesmu.

(Telegraf.rs)