Tanja Savić rešila porodične probleme, evo šta se dogodilo sa kućom koja joj je oteta!

Nakon nekoliko godina, koliko nije razgovarala sa ocem, Tanja Savić je ponovo u dobrim odnosima sa roditeljima

Foto: Telegraf

Tanja Savić je posle problema u porodici izazvanih oko porodične kuće u Beogradu koju joj je otac Staniša oduzeo bez pitanja, konačno rešila sve stvari u svoju korist i zakopala svaku ratnu sekiru sa ocem.

Možda zauvek napustim pevanje... Tanja Savić iskreno o odlasku iz Srbije, odnosu sa roditeljima i tome zašto se ne druži NI SA KIM sa estrade (VIDEO)

Tanja Savić je i javno pričala o porodičnim problemila kada se to dogodilo pre nekoliko godina, i izjavila kako su je roditelji razočarali kada su joj oduzeli nezavršenu nekretninu, jer je pevačica imala drugačije planove.

Tanja je tek pre nekoliko nedelja navodno ponovo počela da razgovara sa ocem, koji je promenio odluku u vezi sa nekretninom.

- Tanja je bila mnogo ljuta kad je pre nekoliko godina imala nameru da proda kuću u Beogradu, koju je kupila u izgradnji i prevela na očevo ime. Tada su joj roditelji poručili da zaboravi na to, bili su ubeđeni da će ona i njen muž Dušan to proćerdati. Tanja je tada otišla u Australiju i nije im se javljala godinu dana. Mešutim, sada su uspeli da se dogovore - rekao je izvor za "Kurir".

Pogledajte i intervju koji je Tanja Savić nedavno dala za naš portal:

(Telegraf.rs)