Trudna Milica javno se obratila Sofijinoj majci: Ono što joj poručila dugo će se prepričavati, mreže izgorele

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

, gore mreže zbog reči koje joj je uputila!

Foto-montaža: Nikola Tomić, TV Pink

Milica Veličković, bivša učesnica "Elite", gostovala je juče na jednoj televiziji gde je govorila o svemu kroz šta prolazi otkako ju je u javno, u aktuelnoj sezoni rijalitija, verenik Borislav Terzić Terza prevario i uplovio u emotivnu vezu sa Sofijom Janićijević.

Trudna Milica bez dlake na jeziku komentarisala je goruća zbivanja iz "Elite", a na samom kraju gostovanja odlučila se na šok-potez - da javno uputi pozdrave Brankici Janićijević, Sofijinoj majci.

- Pozdraviću Sofijinu mamu, da joj čestitam na vernici, da joj čestitam na tome kako je vaspitala ćerku i da joj poželim sve najbolje - u svom stilu poručila je Milicama Red televiziji.

Podsetimo, Brankica je svojevremeno za Pink.rs priznala da svoju ćerku ne smatra ljubavnicom, a nakon što je Sofija pogazila datu reč, da neće imati seksualne odnose pred kamerama, i upustila se u žestoku akciju sa Terzom, što je zaprepastilo brojne gledaoce, ali i stanare Bele kuće, prestala je da se oglašava. Poslednji put kada je kontaktirana rekla je da je u bolnici.

- U bolnici sam, doktori su mi rekli da će me najverovatnije zadržati. Ne želim da dajem nikakve izjave - bilo je sve što nam je rekla Sofijina majka Brankica.

Maja, Sofijina sestra od tetke, takođe je odlučila da se u potpunosti povuče, sve dok joj se sestra ne "dozove pameti".

- Nemojte da me zovete, ne želim više da dajem izjave. Ne želim uopšte da se oglašavam dok Sofija ne promeni svoje ponašanje - rekla je Maja za Pink.

(Telegraf.rs)