Miljana i Bebica zajedno napustili Elitu: Otkriveni svi detalji

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Nikola Tomić, Printskrin: TV Pink

Zbog Miljanine tužbe protiv njenog nekadašnjeg partnera Bebice, dvoje učesnika rijalitija "Elita" danas su morali da napuste imanje kako bi se javili na Sud u Rumi.

Miljana Kulić i Nenad Macanović danas su morali da izađu na određeno vreme iz rijalitija po osnovu tužbe koju je podnela Miljana protiv njega. Na njegovom profilu stoji:

- Poziv radi upoznavanja sa mogućnošću medijacije - okrivljeni Macanović Nenad. Pozivate se u svojstvu okrivljenog da pristupite po pozivu u Osnovnom sudu u Rumi dana 23.10.2024. godine u 11:30 časova, sudnica br. 2, po privatnoj tužbi priv. tužioca Miljane Kulić protiv okrivljenog Macanović Nenada, zbog kriv. dela uvreda iz čl. 170 st. 2 u vezi sr. I čl. 61 K3 RS - stoji u dokumentu objavljenom na Macanovićevom  profilu.

Foto: Kobra

Dvoje učesnika je napustilo imanje u ranim jutarnjim satima i to u pratnji policije. Oni su se uputili ka Osnovnom sudu u Rumi, a biće vraćeni u rijaliti nakon završenog procesa.

Prema navodima portala "Srbija danas" Miljana je podnela tužbu protiv Macanovića, poznatog kao Bebica, zbog kršenja ugovora o zajedničkom poslovanju. Tužba je dočekana sa velikim iznenađenjem budući da su Nenad i Miljana nekada bili u vezi i poslovno su sarađivali.

Foto: Nikola Tomić

Javnost još uvek nema uvid u detalje tužbe ali je sigurno da će novonastala situacija zahtevati da se Nenad angažuje i bavi time nakon rijaliti šoua.

Detalji tužbe još uvek nisu javno otkriveni, ali je jasno da će ova situacija zahtevati Nenadovu pažnju i angažovanje van rijaliti šoua "Elita 8".

(Telegraf.rs)