Video potresnu priču zadrugara, pa se javio da je njegov biološki otac: "Otišao sam za Italiju, ona odvela..."

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Youtube/Elita8

Učenik "Elite" Nenad Čubić Čube je jednom prilikom otkrio šokantne detalje o svom odrastanju i kroz šta su on i njegov brat Stefan proši, u emotivnoj ispovesti, otkrivši da je usvojen ali da bi voleo da upozna biološke roditelje.

Naime, njega i Stefana su kao decu roditelji ostavili a oni su krov nad glavom pronašli u jednoj hraniteljskoj porodici odakle ne nose lepe uspomene. Život braće Čubić potpuno se preokrenuo nakon što su usvojeni od strane bračnog para koji nije imao dece a koju su mnogo želeli.

U specijalnoj emisiji Elita, gostovao je Goran Pavlović, koji tvrdi da je navodno Nenadov otac.

- Kada sam čuo njegovu priču shvatio sam da je to, to. Gledao sam snimak njene majke koje ga je usvojila, kada su pomenuli Smederevo, shvatio sam da je to to. Mnogo mi je bilo teško kada smo ih ostavili, a gospođi Ljubi sve pohvale, želim joj da živi milion godina, ona je deo moje porodice - rekao je on u svojoj ispovesti za "Pink.rs".

Gostujući u pomenutoj emisiji Goran  se osvrnuo na rođenje dvojice njegovih potencijalnih sinova ali je spomenuo i ženu za koju tvrdi da je njihova biološka majka.

- Stefan je rođen 2001., Nenad je 2003. godište, majka im se zove Zorica Pantić iz sela Seone kod Smedereva. 2004. godine ja sam otišao za Italiju, a ona je odvela decu u Blace kod njihove babe, njen majke. Ona je posle par dana ostavila decu kod majke, a onda je baba posle nekog vremena odvela decu u centar za socijalni rad u Smederevu. Supruga i ja nismo bili venčani, ja sam morao da idem da radim u Italiju. Kada sam se vratio posle devet, deset meseci, ali ništa nisam mogao da uradim. Moja majka ih je obilazila u hraniteljskoj porodici, kupovala im stvari, poklone, ali mi nismo mogli da uradimo ništa jer je Zorica trebalo da potpiše da mogu da pređu kod moje majke - otkrio je on.

Goran je rekao kako od tada nije imao kontakt s asinovima iako je pokušavao da dođe do njih.

U istoj ispovesti on je otkrio da je Nenadova i Stefanova biološka majka preminula 2003. godine.

- O mrtvima sve najbolje, ne žellim da komentarišem ništa, ali to što je dala decu je meni bio kraj. Ja sam išao u hraniteljsku porodicu da tražim decu, ali nisam uspeo. Oni nisu hteli da mi daju informaciju. Ja sam tražio njih pod prezimenog Pantić, ali eto. Gospođa Ljuba je rekla da ih je kristila, ali oni su već kršteni - naveo je on.

(Telegraf.rs)