Marija Kulić u strahu za Miljanino zdravlje: Brine o trudnoći i budućnosti njenog deteta

A. Š.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: A. Nalbantjan

Vest o trudnoći Miljane Kulić sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom uznemirila je njenu majku Mariju Kulić, koja sada pokušava da sazna više o zdravstvenom stanju svoje ćerke i njenoj trudnoći.

Izvor blizak porodici otkriva da je nakon početnog šoka i besa, Marija sada preplavljena brigom za Miljanino, ali i za zdravlje njenog nerođenog deteta.

- Marija je reagovala onako kako je zaista mislila. Vi nju morate razumeti. Miljana pije lekove zbog svog psihičkog stanja i velika je verovatnoća da neće smeti da ih uzima kako trudnoća bude odmicala. To će se odraziti na njeno zdravlje, a sa druge strane i na zdravlje bebe. Marija jedino o tome razmišlja. Ona je zabrinuta za Miljanino zdravlje, ali i zdravlje deteta koje treba da se rodi. Svi su svesni da je Marija ta koja je odgajala Željka, kojeg je Miljana dobila sa Ivanom Marinkovićem i svesna je da će to morati i sa drugim detetom - rekao je izvor blizak porodici Kulić.

Miljana, poznata po turbulentnom privatnom životu, već ima sina Željka iz veze sa Ivanom Marinkovićem, a kako saznajemo, Marija je svesna da bi i ovoga puta morala preuzeti odgovornost za drugo dete.

- Marija nema više ni snage da se bori sa decom, a na sve to ima Miljanu o kojoj konstantno brine i oko koje se stresira. Uništeno joj je zdravlje, a svesna je da Miljana o tom detetu neće brinuti kako treba - rekao je izvor.

- Marija je već umorna od konstantne brige o Miljani, iako je pre svega zabrinuta za njeno zdravlje. Zbog toga insistira na konsultaciji sa lekarima kako bi dobila što preciznije informacije o uticaju lekova koje je Miljana koristila i koje trenutno koristi. Ona samo želi da Miljana ode na lekarski pregled i vidi kako trudnoća napreduje - objasnio je izvor za Blic.

(Telegraf.rs)