"Saznala da je devojka vara, poludela i zakucala se u drugi auto": Našoj pevačici pao mrak na oči zbog prevare

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Matea Stanković je mlada pevačica koja je rešila da okuša sreću i u rijalitiju.

Njena izjava da je biseksualka oazvao je mnogo pažnje, ako i njena priča o dugoj vezi sa ženom, a sada je isplivala i skandalozna priča o njihovom raskidu.

Iako je u rijaliti ušla kao singl, o bivšoj devojci za medije je uvek imala samo reči hvale, a sad se saznalo da njihov raskid prošao i te kako burno.

Kako tvrdi izvor, pevačica je tokom veze saznala da je devojka vara, a nakon toga se zakucala u auto osobe sa kojom je prevarila.

- Njih dve su bile dugo zajedno, a znam da je Matea bivšoj slupala kola. Naime, Matea je čula da je devojka prevarila i poludela je, nisam mogla da je zaustavim. Sela je u auto, od sada bivše devojke i zakucala se njime u kola devojke sa kojom ju je partnerka vara. Pa to je bio haos. Policija je izašla na teren, Mateu su zbog povreda odvezli u Hitnu. Radili su sve testove na alkohol i drogu, bila je negativna, i oslobodili su je tog dela. Bivša je došla po auto i nije htela da je tereti , dogovorile su se da Matea plati odštetu od 6. 000 evra, a štetu drugog automobila je pokrilo osiguranje - rekao je izvor za Pink.

Pevačica koju, inače, zovu kraljica bakšiša je pre ulaska u rijaliti izjavila da nema razloga da krije svoje seksualno opredeljenje, iako su je mnogi savetovali da to ne radi.

- Ja jesam biseksualnog opredeljenja, ja glasam za ljubav. Mnogi su me savetovali da lažem, da kažem da to nije istina, jednostavno tako je, ako neko ima problem, to je njegov problem. Svi mi negde od malena imamo tipove, a na kraju nas osvoje neki nebitni likovi. Ne bih znala tačno da ti kažem, to je zatvoren prostor. Ložim se na žene koji izgledaju kao muškarca - rekla je Matea.

(Telegraf.rs)