Ovako nešto niste čuli: Bijelo dugme uz harfu i kontrabas... i maestralna Julijana Vincan

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pratnji maestralnih Emilije Đorđević i Milice Božović Julijana je rešila da u studiju Telegraf music, na potvrdu svog talenta udari jedan muzički pečat. I to kako - izvedbom 3 pesme

Kada se '22. pojavila na Beoviziji, u pratnji benda Playade, iza širokog osmeha i moćnog glasa retko ko od novinara koji su pratili srpski izbor za Pesmu Evrovizije  je u Julijani Vincan prepoznao snagu Tine Tarner, emociju Anni-Frid  iz grupe ABBA, a još ređi su već "na prvu" shvatili da je reč o koleginici, ekonomskoj novinarki. Pesma "Istine i laži" nije pobedila, ali Julijana i te kako jeste... a brojna vrata koja je otvorila omogućila su joj da se milionprocentno posveti onome za šta je "neko odozgo" odavno predodredio - muzici.

Zato je Julijana Vincan, upravo u Telegraf music studiju, u pratnji maestralnih Emilije Đorđević (harfa i prateći vokal) i Milice Božović (kontrabas) rešila da na potvrdu svog talenta udari jedan muzički pečat. I to kako - izvedbom 3 pesme, od kojih prvi hit Bijelog dugmeta  "Pristao sam biću sve što hoće) imate prilike da čujete danas.

Julijana i Playade inače, na različitim događajima, manifestacijama i svirkama nastupaju kao duo, trio i kvartet.

A od sutra kreće veliki muzički Love&Live praznik - 17 dana i 17 pesama uz Telegraf music studija:

Uživajte uz Draganu Mirković, Sanju Vučić, Peđu Blizanca, Barbaru Bobak, Maida Hećimovića, Stefana Šaja, Slobu Radanovića...

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music