Ovako je počela njihova muzička bajka: Andrijana i Nikola, Love&Live i dva velika hita

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslušajte prve dve pesme koje su Nikola i Andrijana izveli u našem Love&Live studiju - Imali smo, nismo znali i Oči pune tuge

Andrijana Brković pažnju muzičke javnosti privukla je nastupima na brojnim privatnim zabavama i kao prateći vokal brojnim afirmisanim pevačima. Nikolu Slamniga mnogi ljubitelji klupske muzika upoznali su kao sjajnog "One man bend" izvođača koji je ulepšao bezbroj gradskih proslava i klupskih svirki... A onda su se njih dvoje sreli... kao Hari i Seli... i započela je njihova muzička bajka.

Poslušajte prve dve pesme koje su Nikola i Andrijana izveli u našem Love&Live studiju - Imali smo, nismo znali i Oči pune tuge.

Uživajte!

Andrijanu i Nikolu u Love&Live studiju pratili su Đorđe Žunić (klavir) i Milenko Kostić Kontrash (perkusije).

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music