Stefan Shy peva Stinga i Rođu Raičevića: Raspametio nas je na Pesmi Evrovizije, a sada već dominira (3 pesme)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski Džejms Artur je možda i najveće muzičko otkriće na ovim prostorima u 2023. Pojavio se tiho i stidljivo, baš u skladu sa svojim nadimkom i sve nas ostavio bez daha otpevavši "Shape of My Heart" i "A ja imam tebe"

Love&Live: Stefan Shy - Shape Of My Heart (Sting Cover) (NOVO) (2023)

Love&Live: Stefan Shy - A ja imam tebe (Rođa Raičević Cover) (NOVO) (2023)

Love&Live: Stefan Shy - Od jastuka do jastuka (Acoustic) (NOVO) (2023)

Stefan Shy je možda i najveće muzičko otkriće na ovim prostorima u 2023. Srpski Džejms Artur pojavio se tiho i stidljivo, baš u skladu sa svojim nadimkom, na takmičenju IDJ Show, ušao u finale i osvojio 3. mesto kao najbolji muški izvođač. A onda je eksplodirao na Pesmi Evrovizije i sve nas raspametio i sjajnom pesmom ("Od jastuka do jastuka"), ali i ponašanjem, bojom glasa, stilom izvedbe.

Da će ovaj 20-ogodišnji nenametljivi basketaš, momak iz kraja, Stefan Maljković napraviti ozbiljnu muzičku karijeru shvatili smo iste sekunde kada je ušao u Love&Live studio Telegraf music, a to ćete shvatiti i čim budete poslušali kako je otpevao dve dijametralno različite pesme - Stingov hit "Shape of My Heart" i "A ja imam tebe", pesmu Rođe Raičevića i genijalnog autora Dragana Brajovića Braje. Uz nju, poslušajte i akustičnu verziju "Od jastuka do jastuka".

I to nije sve. Uskoro ćemo objaviti još 3 Stefanove pesme u Love&Live produkciji: Njegovu pesmu "Emocije", Tuga iz Porschea Relje Popovića i Ćutaću Marka Louisa.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music