Zorja pokidala staru srpsku pesmu, koju mnogi smatraju i crnogorskom himnom - Još ne sviće rujna (Love&Live)

Ovu pesmu mnogi pogrešno smatraju crnogorskom, a pravu istinu o njoj, kao i Zorjinu fenomenalnu izvedbu u Love&Live studiju možete čuti, videti i pročitati samo na Telegrafu

Pre manje od godinu dana bila je tek jedna od bezbroj talentovanih devojaka željnih ostvarenja svog muzičkog sna. Danas Zorja Pajić živi svoj san i to poprilično uspešno. Iako nije odnela pobedu u Zvezdama Granda, ona jeste jedna od pobednica, jer se upečatljivošću svog vokala i scenskih nastupa izdvojila od bezbroj drugih sa ovih muzički pretalentovanih prostora.

Nakon što je u Love&Live studiju Telegraf musica zapevala Usnijinu pesmu "Živote moj", hit koji je "oduvala" i u muzičkom takmičenju, a potom i megahit "Zitti E Buoni" grupe Maneskin, Zorji Pajić mogli ste da aplaudirate i zbog toga kako peva Čoline pesme,  kao i jednu od najlepših starih srpskih tradicionala - "Udade se jagodo".

Danas uživajte u još jednom starom srpskom tradicionalu, koji mnogi smatraju nezvaničnom crnogorskom himnom - "Još ne sviće rujna zora".

Na Telegrafu možete pročitati i pravu istinu o nastanku pesme "Još ne sviće rujna zora" , koja je komponovana još početkom 19. veka, u malom vojvođanskom selu.

Uživajte!

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije.

Telegraf music