Ovo je poznata pevačica koja je usvojila učesnicu "Farme": Aleksandra ispričala strahote koje je trpela

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 3 min.
Foto: Printscreen/Youtube/ Farma

Učesnica "Farme 8" Aleksandra Babejić potresla je javnost iznošenjem detalja iz života, otkrivši kakve je sve strahote prošla.

Pred kamerama je javno otkrila kako je preživela porodično nasilje dok ju je majka tukla, ali i da ju je napastvovao stariji čovek, prijatelj njene majke. Dok je iznosila jezive detalje o traumatičnom iskustvu, pomenula je poznatu folkerku iz Bosne, Gagu Filipović, koja joj je pružila utočište.

- Imala sam te crne misli koje su bile stravične, bilo je pomišljanja na svašta jer sam mislila da nisam trebala da živim takav život, ali nikada nisam imala snage da oduzmem sebi život. Rekla sam Gagi koja me je usvojila da nije bilo nje ja bih već bila sa svojim ocem pod crnom zemljom. Meni je najžalije što je Gaga zbog mene izgubila ciklus jer smatram da sam je presekla svojim životom. Drago mi je što je ona mene odabrala i što sam uz nju postala mnogo bolja devojka i pored toga što je ona imala rođenog sina, mene je prihvatila kao rođenu ćerku - rekla je Aleksandra o svojoj usvojiteljki.

Folkerka iz Bosne nije poznata toliko javnosti i uglavnom peva na privatnim veseljima. O njoj se vrlo malo zna i to što se može pronaći na Internetu je da se zove Dragica i da je rođena 1970. godine u Bijeljini, a osnovnu i srednju školu završila je Ugljeviku.

- Moja majka je od ranih nogu bila jako zla žena i konstantno je bila nervozna. Ona je mene tukla za svaku sitnicu pogotovo kada mi je otac preminuo. Sećam se jednog trenutka kada sam imala veliku temperaturu i gorela sam od vrućine, ona je dovela ljubavnika koji je inače njen rođak, te su na moje oči vodili ljubav. Terala me je da konstantno spremam ručak i da radim po kući i kada bi se vratila od kuće ako nije sve spremljeno i skuvano dobijala bi krvničke batine po leđima sa prutom. Ja sam se više puta obraćala školskom pedagogu ali kad god bi oni pozvali moju majku u školu ja sam se plašila da ću posle toga dobiti batine, pa sam svaki put otkazivala taj susret.

Aleksandra je navela kako ju je i baka nazivala kopile i jednom prilikom kad se vratila sa vojnog roka nasrnula je na nju nožem. Ona je ispričala kako je zaključala  vrata jer je rekla da ne sme da spava u kući nakon smrti majke i nakon toga je držala nož na stolu, svaki put kad sam pokušala da krenem na vrata ona joj je pretila nožem pred glavu. Deda kako ističe nije imao pojma šta se dešava.

Foto: Printscreen/Facebook

Učesnica Farme je otkrila kako je nakon očeve smrti trpela torturu i da je molila Boga da je neko spase. Takođe je sve šokirala pričom da je nevinost izgubila sa 17 godina i to sa starijim čovekom koji je je silovao više puta.

Ispričala je kako je napokon uspela da ga se reši.

- Toliko toga držim u sebi, uništio mi je celu mladost, ne znam kako bih sada reagovala kada bih ga videla. Volela bih da ga vidim na doživotnoj robiji jer je sve to trajalo dok nisam otišla u Bosnu i promenila broj telefona. Nedeljno po više puta me je maltretirao i to je trajalo skoro dve godine -

(Telegraf.rs)

Teme