"Onesvestio se i pao" Trenutak koji ledi krv u žilama, Liam Pejn snimljen kako pada sa terase? Ona tvrdi da...

J. G.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Tanjug/AP

Ljudi sa svih strana sveta tuguju zbog preranog odlaska mladog pevača Liama Pejna (31), nekadašnjeg člana dečačkog benda "One direction".

Navodi se da je Pejn pao sa trećeg sprata i na mestu ostao mrtav. Sve se dogodilo u Argentini, u jednom poznatom hotelu u Buenos Ajresu, gde je pevač prethodnih dana odmarao.

Svi tragaju za odgovorom - šta se zapravo desilo tog kobnog dana, kada je Pejn pao sa terase.

Navodi se da je pevač bio pod dejstvom narkotika i da nije bio svestan skoka sa balkona.

Trenutak kada je poznati pevač pao sa terase hotela navodno je zabeležen sigurnosnim kamerama, izjavila je argentinska novinarka Paula Varela u TV emisiji "Socios del Espectaculo", ali da vlasti ovaj uznemirujući snimak drže u tajnosti.

- Postoji snimak koji nije pušten u medije, a gde možemo da vidimo da se Liam onesvestio i zbog mesta na kom se u tom trenutku nalazio pao sa balkona. Da je bio pored kreveta, pao bi na krevet - rekla je novinarka u popularnoj argentinskoj emisiji, pa dodala i da snimci sa kamera mogu pružiti ključne dokaze o tome šta se tačno dogodilo te kobne noći.

-Mladić kog policija ispituje, radio je noćnu smenu u hotelu i uspostavio odličan odnos s Liamom. Prekršio je naređenje uprave hotela da ne unosi ništa u Liamovu sobu. Zbog dobrog odnosa koji je imao sa pevačem, učinio mu je uslugu, što je bila ogromna greška jer se sada istražuje šta je preneseno vozilom koje je rezervisao za pevača. Ovo je jedna od stvari koje inspektori trenutno ispituju i očigledno je da je ovaj radnik hotela suspendovan - saopštila je još ona.

U zvaničnom toksikološkom izveštaju, na osnovu položaja u kom je pronađeno telo, navedeno je kako Liam Pejn nije zauzeo refleksnu pozu da bi se zaštitio i da se sve desilo u stanju polu ili potpune nesvesti, a u telu su pronađeni tragovi kokaina, benzodiazepina, krek kokaina i ružičastog kokaina, koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA, piše Daily mail.

(Telegraf.rs)