Pobedila rak, a onda se srušila se u bekstejdžu: Plesačici naglo pozlilo, oglasili se iz Hitne pomoći

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 Profesionalna plesačica Ejmi Dauden (34) srušila se u bekstejdžu, pa su njeni šefovi iz "Strictly Come Dancing" bili prinuđeni da pozovu Hitnu pomoć.

Inače, ona se ove godine vratila u ovu emisiju nakon borbe sa rakom

Međutim, nekoliko minuta nakon njenog nastupa u plesnoj dvorani sa zvezdom JLS-a Džej-Bi Gilom u subotu uveče, njoj se slošilo.

- Ejmi se loše osećala i zbog toga je pozvana Hitna pomoć iz predostrožnosti. Ona se oseća mnogo bolje i želela bi da se zahvali porodici iz emisije na ljubavi i brizi. Molimo za Ejminu privatnost po pitanju zdravlja - rekao je Ejmin portparol.

Oglasili su se i Hitne pomoći.

- Pozvani smo nešto posle 21 sat u subotu da prisustvujemo hitnoj medicinskoj pomoći u studiju Elstri u Borehamvudu. Na lice mesta poslato je vozilo Hitne pomoći. Jedna pacijentkinja, odrasla žena, prevezena je u bolnicu Barnet na dalje zbrinjavanje.

Nešto ranije, Ejmi i Džej Bi Gil kdošli su do rezultata od 32 sa svojim fokstrotom za "Dancing In The Moonlight" od Toploader-a.

Du Beke je mislio da je to "super duper performans", dok je Revel Horvud mislio da je Gil mogao da ode dalje sa likom strašila.

Ejmi je bila oduševljena što se vratila u ovu emisiju puno radno vreme.

Govoreći u avgustu, rekla je:

- Emisija je promenila sve, od mogućnosti koje mi je dala - odlazak na turneje, da putujem po svetu, da kupim kuću, otvorim plesni studio - do ljudi koje je doveo u moj život ... Bio sam u situacijama života ili smrti, tako da plesanje rutine od jednog minuta i 30 sekundi za zabavu nije isto što i ulazak na hemoterapiju - rekla je, prenosi Miror.

Velška profesionalna plesačica (33) bila je previše bolesna da bi se takmičila u prošlogodišnjem serijalu Bi-Bi-Si takmičenja nakon što joj je prošlog maja dijagnostikovan rak dojke u trećem stadijumu i podvrgnuta je mastektomiji.

Nakon što je njena zdravstvena provera u martu otkrila da "nema dokaza o bolesti", ona je odlučila da se vrati na podijum za igru i dobila je partnera u novoj seriji.

Pojavljujući se na BBC Breakfastu u martu, Ejmi je rekla:

- Ovo je najduže što nisam plesala od maja, tako da moram da vratim svoje telo u to. I očigledno, moje telo je prošlo toliko toga sa hemoterapijom, tako da se postepeno gradi. Ali toliko mi je nedostajalo. Nekada sam išla da ih bodrim i bilo je gorko. Podržavala sam svoje najbolje prijatelje, ali nisam želela bilo šta više nego da budem na tom plesnom podijumu. Bilo je tako okrutno. Dakle, to je cilj, da me vrate, da se vratim na plesni podijum sa svojim najboljim prijateljima radeći ono što najviše volim - bila je iskrena.

(Telegraf.rs)