Plavuša se posle 3 godine povukla sa Only fansa: Za samo 506 fotografija zaradila čak 67 miliona

N. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/corinnakopf

Popularna Korina Kopf je jedna od najvećih zvezdi popularnog sajta za odrasle, Only fansa, donela je šokantan potez i povukla se sa iste nakon tri godine.

Naime, ona je u junu 2021. godine odlučila da otvori profil i počne da prodaje svoju intimu, kada je za samo 24 sati, tačnije dva dana zaradila neverovatnu cifru, o čemu je i javno pričala:

- Za 48 sati zaradila sam nešto više od milion dolara - rekla je.

Međutim, posle svega ona se izgleda prezasitila, ili pak dovoljno zaradila, pa je odlučila da stavi tačku na Only fans karijeru i ugasi svoj profil.

Ovo je mnoge pogodilo, ali ono što je možda još šokantnije kada je ova lepotica u pitanju, jeste statistika njenog profila, godine rada, broj objavljenih slika, ali i novca koliko je zaradila.

Tako su došli do proračuna da je Korina, za samo 3 godine rada, i objavljenih 506 fotografija, ali i 33 video snimka zaradila čak 67 miliona dolara.

Podsetimo, mesec dana od otvaranja profila na Only fansu, Korima je govorila i kako joj fanovi ostavljaju napojnice od 100 dolara. Iako Dobriku nije želela da kaže koliko može da zaradi za mesec dana, na Tviteru se pohvalila kako je jednom fotografijom grudi zaradila 165.000 dolara.

Na društvenim mrežama obračunala se i s ljudima koji od nje traže nešto što nije voljna da snimi.

- Objaviću šta želim i kad želim. Ako vam se to ne sviđa, slobodno idete - poručila je.

(Telegraf.rs)