Bio je miljenik tinejdžerki i veliki zavodnik: Pevač "One direction" se borio sa porocima, iza njega ostao sin

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Liam Pejn, bivši član megpopularnog boj-benda "One Direction", preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, kažu iz tamošnje policije.

Imao je 31 godinu, a ceo svet je ostao u šoku zbog cele priče.

Lijam Džejms Pejn bio je engleski je pevač i tekstopisac koji je svetsku slavu stekao je kao član boj benda One Direction.

Učestvovao je u Iks-faktoru 2008. godine kao solo izvođač, ali bez previše uspeha. Godine 2010. Sajmon Kauel je formirao grupu One Direction u kojoj se nalazio i Pejn i sa njom se kasnije probio brojnim hitovima. Sa bendom je ima izdatih pet studijskih albuma, a 2019. godine je izdao prvi kao solista.

Sa pevačicom Šeril Kol je bio u vezi od 2016. do 2018. godine sa kojom je dobio sina. Važi je za velikog zavodnika i srcelomca.

Dugo se borio sa porocima, a čak je bio i na rehabilitaciji nekoliko puta, o čemu je pričao 2023. godine.

Miljenik tinejdžerki je iskoristio priliku tada da se izvini svojim kolegama iz benda nakon kontroverznih izjava koje je dao 2021. godine, a koje su razbesnele fanove.

Priznao je kako je neko vreme proveo u velnes klinici u SAD-u, u Luizijani, nakon što se pojavio u podkastu kontroverznog jutjubera Logana Pola u junu prošle godine.

Pevač je tada otkrio da je tada dotakao dno i da je iskalio svoj bes na drugima.

- Izvinite što sam bio takav. Znate da postoji nekoliko razloga zašto sam to uradio i samo sam morao da odvojim malo vremena za sebe - rekao je Pejn tada i dodao:

- Postao sam neko koga nisam prepoznao, a siguran sam da niste ni vi.

Lijam je tada zahvalio svom šestogodišnjem sinu Bearu, ali i bivšoj partnerki i majci njegovog deteta, pevačici Šeril Kol, što su ga podržali na putu ka ozdravljenju.

Inače, on je pričao da je odmorio u jednom mestu u Luizijani, gde je otišao da "ispravi glavu".

Dok je bio tamo, zamolili su ga da istraži svoje hobije i saznao je da voli da crta, kao i da piše muziku i poeziju.

Čak je uspeo da nacrta i portret Dejvida Hoknija, koji je poklonio umetniku.

- Bio sam u lošem stanju do tog trenutka. Bio sam zaista srećan više od svega kada sam stigao da na neki način zaustavim život i rad. Nisam imao telefon skoro 100 dana- Uopšte se nisam povezao sa spoljnim svetom i to me je nekako pripremalo za taj trenutak - rekao je i dodao:

- Po odlasku je zapravo najteža tačka bilo ponovno uključivanje telefona… jer je bilo pomalo zastrašujuće.

Ipak, kaže da je posle rehabilitacije uspeo da se uklopi i da upozna bolju verziju sebe.

On je dodao i da su mu kolege iz "One Direction", Hari Stajls, Najal Horan, Luis Tomlinson, pa čak i Zejn Malik pritekli u pomoć kada su mu zaista bili potrebni.

- To je verovatno jedan od onih života, promena trenutaka koji su mi na neki način spasili život - pričao je pre godinu dana.

(Telegraf.rs)