Kejt Mos "grmi" kako izgleda: U 50. godini prošetala izazovan veš na "VS šou", a tek ćerku da joj vidite...

DŽ. R.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-kolaž: Tanjug/AP

Supermodel Kejt Mos i ćerka Lila Mos prošetale su sinoć pistom na Viktorija Sikret modnoj reviji, obeleživši modni debi.

Iako je tim "Victroria's secret" pravio pauzu nekoliko godina zbog problema sa kojima se suočavao brend, vrlo brzo vratili su se na velika vrata i u šou okupili najveća imena modne industrije.

Pošto je Adriana Lima bila veliko iznenađenje za sve, a o njenom povratku iz penzije u 43. godini se niko nije nadao, na scenu su stupila i druga velika imena poput Alesandre Ambrosio, Điđi Hadid, Tajre Benks, Ešli Graham i druge.

Posebnu pažnju privukao je dvojac, majka i ćerka Kejt i Lila Mos, koje su debitovale na ovom šou i pokazale zašto važe za jedne od najboljih.

Uprkos tome što je na pragu pete decenije, Kejt je prodefilovala u crnom donjem vešu uvučenim u prozirnu crnu haljinu do poda, a kako bi upotpunila svoj izgled na sebi je nosila crna perjana krila i crne štikle sa remenima, dok je pevušila pesmu "I love Rock' n' Roll".

Njena ćerka Lila Mos, koju je dobila sa bivšim partnerom Džefersonom Hakom, nosila je ružičasti donji veš sa pernatim rukavima u istom tonu. Stajling je upotpunila srebrnim štiklama na kojima je pisalo Lila M.

Iako se ovaj duo retko pojavljuje zajedno na modnoj pisti, Viktorijin šou nije jedini događaj gde su majka i ćerka radile zajedno.

Njih dve su se u aprilu ove godine pojavile u Fendi reklami i tada su imale identične frizure i džempere koje su nosile. Manekenka ne krije sreću što ćerku vidi pored sebe u radnim angažmanima, a posebno je raduje to što Lila uči iz njenih iskustava.

- Lila je mnogo zrelija nego što sam bila ja u svojim dvadesetim. Ona razume da može da kaže ne, što ja nikada nisam uradila, i ima prave ljude oko sebe, u to sam se uverila. Da se razumemo... Ona je mnogo razumnija nego što sam ja tada bila. Mislim... Hvala Bogu - rekla je Kejt jednom prilikom za britanski Vog.

Sa druge strane, za isti magazin Lila je rekla kako joj je majka često branila "telefon za stolom" i tražila od nje "da se ranije vrati sa žurki".

- Tek sa 15, 16 godina sam shvatila da bi ona mogla biti prilično kul - rekla je tada mlada manekenka za svoju mamu.

(Telegraf.rs/eonline)