Muzičar prekinuo koncert i odjurio sa scene jer mu se žena porađala u autobusu: "Prošla noć je bila najluđa"

A. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Catherine Powell / Getty images / Profimedia

Zvezda kantri muzike Brentli Gilbert pauzirao je svoj koncert 11. oktobra u Tupelu, Misisipi, da bi dočekao svoje treće dete.

Gilbert je iznenada napustio binu ubrzo nakon početka koncerta zbog „hitne pomoći u bekstejdžu“.

Njegova supruga Amber se porodila u njegovom autobusu za turneju, prema snimku koji je muzičar objavio sledećeg dana na Instagramu.

"Dakle, prošla noć je možda bila najluđa noć u mom životu. Gledati tako neverovatnu ženu kako radi tako neverovatnu stvar je nešto što nikada neću zaboraviti", napisao je Gilbert u opisu.

Muzičarev video, koji je postavljen uz njegovu baladu „Man That Hung the Moon” iz 2019. o očevoj ljubavi prema svom malom sinu, počinje snimkom kako žurno napušta binu.

Video zatim vodi gledaoce u Gilbertov autobus za turneju gde vide slike muzičara sa svojom ženom i novorođenim sinom. Na jednom od najnežnijih snimaka videa, Gilbertova žena drži dete dok ona i njen muž gledaju jedno drugo u oči.

Video takođe sadrži snimak Gilberta koji telefonom razgovara sa svojom mamom.

„Imaš novu bebu“, kaže joj. Kada njegova mama pita kako mu je žena, Gilbert se ponosno nasmeje, odgovarajući, „Ona je je*eni divljak“, pre nego što postane emocionalan.

Nakon što je Gilbert rekao svojoj mami da će ići "završiti ovaj nastup", gledaoci vide snimak kako se vraća na scenu da bi navijao.

„Imamo bebu“, kaže on svojim vrištavim obožavateljima.

„Hvala našoj drumskoj porodici što se okuplja oko nas, Brittani Thornton što nam je pomogla da donesemo ovog malog momka na svet, Tupelo, Misisipi što nam je pokazala ludu ljubav i podršku, i najviše od svega… Amber Gilbert, što mi je dozvolila da te volim i pokazujući mi tako koliko žena može biti neverovatno jaka“, napisao je Brantli Gilbert u opisu videa.

Muzičarevi fanovi pisali u komentarima čestitke i  radovali se zbog njega i njegove rastuće porodice.

"Ovo je tako sjajno, čestitam! Beba može bukvalno da kaže da je na turneji od rođenja!" napisao je jedan, dodajući emodži srca. „Kakvu priču taj mali momak ima da ispriča“, napisao je drugi.

Nekoliko obožavatelja nazvalo je Amber Gilbert "rok zvezdom" sama po sebi jer je izgledala kao da je rodila bebu para u autobusu za turneju.  Kakva žena i priča! jedan je primetio, dodajući: "Čestitam vam svima! Tako sladak mali momak!"

Brentli i Amber Gilbert, koji su u braku od 2015. godine, takođe su roditelji sina Bareta (6) i ćerke Brejlen (5).

Par je objavio da očekuje svoje treće dete u zajedničkoj objavi 12. maja na Instagramu.

„Šta kažeš na ovo za Dan majki?“ napisali su nekoliko fotografija na plaži na kojima drže sonogram.

(Telegraf.rs)