Tragedija u Madoninoj porodici: Pevačica ostala bez bliske osobe

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

SAD: Preminuo Madonin mlađi brat Kristofer Čikone

Foto: Alessandro Bremec/NurPhoto/Shutt / Shutterstock Editorial /Wizard / Capital pictures / Profimedia

Mlađi brat pevačice i glumice Madone, Kristofer Čikone, preminuo je u 63. godini nakon borbe sa rakom, preneli su danas američki mediji.

Njih dvoje su blisko sarađivali tokom Madonine karijere, ali je 2008. došlo do konflikta nakon što je Kristofer objavio knjigu "Život sa mojom sestrom Madonom" u kojem je otkrio mnoge njene tajne, prenosi list San.

Kristofer je radio kao dizajner i stilista, ali i kao reditelj.

Njih dvoje odrasli su zajedno u Mičigenu, a potom je on krenuo sa sestrom u Njujork odakle je započeo njen uspon ka slavi.

Kada je Kristofer napisao svoj bestseler došlo je, međutim, do pogoršanja u njihovim odnosima.

On je u knjizi otkrio da je Madona bila devojka iz srednje klase koja je izmislila priču da se našla na Tajms Skveru sa samo jednim parom baletanki i 35 dolara u džepu.

"To je bio samo mit a što je više napredovala, to je njena životna priča postajala sve više mitološka", napisao je Madonin brat.

On je u knjizi opisao stariju sestru kao osobu koja voli da komanduje, dodajući da je takođe ćudljiva i zlobna, ali je isto tako naveo i da je ponosan na nju.

Njihov odnos se, ipak, 2012. popravio a Kristofer je kazao za Ivning Standard da je kontakt sa sestrom sada dobar.

Kao i druga Madonina braća, i Kristofer se borio sa alkoholom i drogom, a sestra je čak platila za deo njegovog lečenja.

(Telegraf.rs/Tanjug)