Slavni glumac strahuje da bi Didi mogao da izmisli optužbe kako bi "oprao" svoje ime: Družili su se 20 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Lesley Garcia / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proslavljeni glumac Ešton Kučer našao se u centru skandala zbog povezanosti sa uhapšenim reperom Pi Didijem, koji je inače optužen za silovanje, trgovinu ljudima i lanac prostitucije.

Didi je trenutno u pritvoru u Bruklinu i čeka suđenje, a kako svetski mediji prenose, Kučer žali zbog prijateljstva sa muzičkim mogulom i strahuje šta će se dalje desiti.

Glumac je u strahu da bi Didi možda izneo i neke netačne informacije, ako bi to značilo da može da se izvuče i "očisti" svoje ime.

Kučer i Didi bili su bliski prijatelji, njihovo druženje traje duže od dve decenije, a poznato je i to da je glumac prisustvovao čuvenim "Belim žurkama" koje je reper organizovao.

- Ešton apsolutno žali zbog prijateljstva sa Didijem s obzirom na to šta se sve dogodilo. Oseća se prevareno, izdano i izmanipulisano - priča izvor za "DailyMail" i dodaje:

- Kučer misli da Didi ne bi imao problem da laže vlasti i navede neka od imena svojih prijatelja, ako bi to značilo da će se izvući iz zazvora. Didi bi u ovom trenutku mogao da kaže i uradi bilo šta, da bude protiv bilo koga. Svi koji su bliski Didiju sada strahuju od mogućnosti da će reper izmisliti lažne optužbe kako bi se izvukao - navodi još njihov sagovornik.

"DailyMail" je ranije otkrio da je Kučer očekivao sudski poziv već u trenutku kada su Didiju pretresli kuće, što se dogodilo ranije ove godine.

- On ne želi da se meša u ovo, ali zna da samo njihovo druženje već znači da je umešan. Ako ga vlasti kontaktiraju, on je spreman da sarađuje jer nema šta da krije - priča izvor.

(Telegraf.rs)