Holivudski frajeri za kojima žene seku vene nikad bolje nisu izgledali: Kluniju i Pitu vreme ne može ništa!

A. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Holivudski zavodnici Bred Pit i Džordž Kluni stare kao vino - što stariji, to bolji.

Iza njih su brojne uloge, nagrade, ali i zanimljivi ljubavni životi koje je javnost pomno pratila.

Od kada se skrasio sa Amal i dobio dvoje dece, Kluni nije u žiži, ali je Pit zbog burnog razvoda od Anđeline mesecima punio novinarkse stupce.

No, ovog puta su njih dvojica dospeli u centar pažnje zbog naslovnice za koju su pozirali. GQ, čuveni magazin za muškarce je spojio prijatelje i to nni manje ni više nego na jugu Francuske, a sve za septembarsko izdanje magazina.

"Proveli su tri decenije živeći isprepletenim životima na neverovatno glamuroznoj visini Holivuda. Ovog leta, GQ je otputovao na jug Francuske kako bi imao iskren razgovor koji razotkriva dvojicu vrhunskih glumaca o starenju u Holivudu, nadmetanju za uloge i da li su zapravo prijatelji.", piše na Instagram stranici magazina.

"Telefon prestaje da zvoni ako odlučiš da i dalje budeš lik koji si bio sa 35 godina i tražiš mekša sočiva (za snimanje). Ali ako recimo želiš, da malo "spustiš loptu" i uradiš neki zanimljiv lik...", rekao je Kluni u intervjuu.

- Prišao sam ljudima, a oni su mi preneraženo rekli "ti si stariji nego što smo mislili", a ja ima kažem: "imam 63 godine, glupi kretenu!" - nastavio je u istom tonu, ali moraćemo da sačekamo septembar da bi pročitali šta su on i Bred Pit imali da kažu.

(Telegraf.rs)