Snup Dog dobio ponudu od 100 miliona da otvorio Onlifens: "Sve što moraš da učiniš je izvući tu stvar"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je gostujući u jednoj emisiji otkrio da su ga smatrali dobrim kandidatom nakon što su drugi korisnici postigli uspeh na platformi

Foto: Milena Đorđević

Reper Snup Dog otkrio je da je dobio neverovatnu ponudu da snima za "Onlifens", ali da je odbio zbog porodice i supruge.

On je gostujući u jednoj emisiji otkrio da su ga smatrali dobrim kandidatom nakon što su drugi korisnici postigli uspeh na platformi.

- Prišli su mi kad je jedna od tih cura tamo zaradila oko 20 miliona dolara - rekao je reper i dodao:

- Rekli su: 'OnlyFans želi da dođeš tamo, Snup. Mogao bi da zaradiš oko 100 miliona dolara. Sve što moraš da učiniš je izvući tu stvar -rekao je reper i dodao da je morao odbiti jer ima "crnu ženu".

- Nema šanse na svetu da mi dopusti da odem tamo i izvučem tu stvar ni za tu sumu novca - rekao je Dog, misleći na svoju suprugu.

Nije jasno koji su točni zahtevi potencijalnog sporazuma, no zapošljavanje Snupa Doga ne bi bio iznenađujući potez za društvenu platformu. Naime, rep izvođači kao što su Igi Azelija i Tajga imaju profile. Posao je takođe u procvatu za OnlyFans kojem su bruto korisničke uplate porasle za 17%, s 4.8 milijardi dolara u 2021. na 5.6 milijardi dolara u 2022.

(Telegraf.rs)