Pi Didi i Kesi postigli nagodbu! Reper se oglasio: "Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dan nakon što je pevačica podnela tužbu protiv njega, bivši par došao do zajedničkog rešenja

Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/BEI/Nina Westervelt

Američki reper Pi Didi je postigao nagodbu sa bivšom partnerkom Kesi, samo dan nakon što je pevačica podnela tužbu protiv njega ga za silovanje, s*ksualni i fizički napad i još mnogo toga, piše Njujork Tajms, međutim detalji nagodbe nisu obelodanjeni.

Saopštenje o nagodbi objavio je advokat od Kesi, čije je pravo ime Kasandra Ventura, a oglasili su se reper i pevačica u zajedničkom saopštenju.

- Odlučila sam da ovo pitanje rešim sporazumno pod uslovima da imam određeni nivo kontrole - rekla je Kesi za Njujork Tajms i dodala:

- Želim da se zahvalim svojoj porodici, navijačima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci - navela je pevačica.

Pi Didi se takođe oglasio i otkrio da su došli do zajedničkog sporazuma.

- Odlučili smo da ovo pitanje rešimo sporazumno. Želim Kesi i njenoj porodici sve najbolje. Ljubav -  rekao je Šon Didi Kombs u izjavi za Kompleks.

Podsetimo, tužba koju je Kesi podnela izazvala je vrtlog kontroverzi za Šon Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi u četvrtak 16.11.2023. godine.

Kesi optužuje Didija da je fizički zlostavljao tokom njihove veze, koja je okončana 2018. godine. Ona je navela da je Didi kontrolisao i zlostavljao ubrzo nakon što ga je upoznala 2005. kada je imala 19 godina. Tvrdila je da ju je tukao, prisiljavao da se drogira i naterao je da ima s*ks sa muškim prostitutkama dok je on snimao.

- Nakon godina u tišini i tami, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i da govorim u svoje ime i za dobrobit drugih žena koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u svojim vezama - rekla je Kesi.

U izjavi datoj Kompleksu, Didijev advokat Ben Brafman je negirao optužbe protiv svog klijenta.

- Gospodin Kombs oštro poriče ove uvredljive i nečuvene optužbe. U proteklih šest meseci, gospodin Kombs je bio podvrgnut upornom zahtevu gospođe Venture za 30 miliona dolara, pod pretnjom da će napisati knjigu o njihovoj vezi koja će naškoditi njegovom životu, što je nedvosmisleno odbijeno kao očigledna ucena. Uprkos povlačenju svoje prvobitne pretnje, gospođa Ventura je sada pribegla podnošenju tužbe prožete neutemeljenim i nečuvenim lažima, sa ciljem da naruši reputaciju gospodina Kombsa i traži dan isplate - rekao je advokat Brafman.

(Telegraf.rs)