Napokon otkriven identitet "najbolje prijateljice" Metjua Perija: Ona mu je pomogla da se izleči na klinici

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena kojoj je Peri zaslužan za "spasavanje njegovog života", zapravo je Morgan Mozes

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri, koji je iznenada preminuo prošlog meseca u 54. godini, otkrio je u svojim najprodavanijim memoarima iz 2022. da je na klinici za odvikavanje upoznao devojku, odnosno asistentkinju koja mu je postala najbolja drugarica.

Ta žena, koja joj je u memoarima dao pseudonim "Erin", prvi put je upoznala Perija kada je primljen na rehabilitaciju gde je ona radila.

Oni su nakon toga sklopili prijateljstvo koje je trajalo skoro deceniju. Sada, posle Perijeve iznenadne smrti, pojavile su se spekulacije da je njegova "glamurozna pomoćnica" Brajana Brankato možda bila famozna "Erin".

Međutim, da je žena kojoj je Peri zaslužan za "spasavanje njegovog života" nakon što je sedela uz njegov krevet svake noći pet meseci dok se oporavljao na klinici, zapravo Morgan Mozes, otkrila je njena bliska prijateljica.

Foto: 007 / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mozes je "Perijev trezan saputnik", koju je zvezda Prijatelja opisao kao "najlepšu osobu na svetu". Naime, njena je prijateljica ove nedelje potvrdila da je ona zaista "Erin".

Drugi blizak izvor kaže: "Morgan je uvek iznova spasla Metjua. Ona je neverovatno ljudsko biće."

Na njenoj LinkedIn stranici, Mozes je napisala da je radila "puno radno vreme" kao "trezni saputnik" od 2018. Među njenim veštinama su "terapijska krizna intervencija", "prva pomoć za mentalno zdravlje", "intervencija u ponašanju" i "savetovanje o ishrani".

Pritnskrin: Instagram/mettyperry

Morgan, prvobitno po znaimanju dizajner veb stranica, diplomirala je na Univerzitetu Full Sail na Floridi, dok se po njenim mrežama može zaključiti da je takođe imala sopstvenu borbu sa zavisnošću.

Izgleda da je pomogla Periju i njegovoj bivšoj verenici Moli Hurvic da kupe štene Alfreda, malo pre nego što se par razišao 2021. Mojsijeva ima svoj crtež koji se zove Spenser.

Kao što je Peri napisao u knjizi Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar, kada su se on i Morgan u početku sreli na rehabilitaciji, tada se 'nije otreznio', ali je brzo uvideo "kako je divna u svakom pogledu", piše "Dailymail".

(Telegraf.rs)