Šer naredila otmicu rođenog sina: Angažovala četvoricu muškaraca, sve potvrdila njegova supruga

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dobitnica Oskara i Gremija bila je zabrinuta za zdravlje naslednika Elajdže Blu Almana, rekla je njena snaja Merianđela King pred sudijom u Los Anđelesu

Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Muzička zvezda Šer kidnapovala je vlastitog sina iz hotelske sobe u trenutku kada je pokušavao da se pomiri sa suprugom na godišnjicu braka, otkrio je "Daily Mail".

Dobitnica Oskara i Gremija bila je zabrinuta za zdravlje naslednika Elajdže Blu Almana, rekla je njena snaja Merianđela King pred sudijom u Los Anđelesu.

Inače, on ima problem sa zavisnošću, a pevačica godinama pokušava da ga izleči.

Elajdža je 2021. godine podneo papire za razvod, međutim, u novembru 2022. par se navodno pomirio, i tokom tog kratkog perioda od 12 dana, četvorica muškaraca upala su u njihovu hotelsku sobu u Njujorku i otela Almana.

- Ne znam da li je moj muž dobro i gde se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega - napisala je bivša snaja Šer u izjavi 4. decembra 2022. godine.

- Jedan od četvorice muškaraca koji su ga oteli rekao mi je da ih je unajmila njegova majka. U avgustu 2022. rečeno mi je da se ne smem da razgovaram sa Almanom jer je bio na lečenju, a adresu nisam znala. Rekli su mi i da nema pristup telefonu - rekla je Meri Anđela.

Inače, ona je otkrila i da je morala da napusti kuću u kojoj su ona i Alajdža živeli, a koja pripada Šer.

- Uradila sam to i bila sam sigurna da ću dobijati alimentaciju na vreme i da ću moći da sebi obezbedim stan. Nije mi bilo dozvoljeno da uzmem sve svoje stvari iz našeg doma niti mi je data prilika da popišem našu imovinu - rekla je ona.

Sin slavne Šer ranije je pričao o zavisnosti od narkotika, sa čime se borio godinama. Nakon navodne otmice boravio je u Chateau Marmont pod budnim okom kućepazitelja kog je unajmila njegova majka. Ranije ovog meseca osoblje hotela našlo ga je onesvešćenog na pločnicu, blizu ulaza. Policija ga je nekoliko dana kasnije odvela u rehabilitacioni centar.

(Telegraf.rs)