Kruzu se Šakira jako dopada: Glumac joj šalje cveće, a jedna stvar mu se posebno sviđa kod nje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par se nije razdvajao dok su obilazili bolide pre početka trke, a kasnije su razgovor nastavili u VIP loži

Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Tom Kruz i Šakira nedavno su uhvaćeni zajedno na trci Formule 1 u Majamiju, pa su počele priče da su u vezi.

Izvor blizak glumcu rekao je za "Page Six" da mu se pevačica jako dopada. Rekao je kako je on "romantično zainteresovan" za Šakiru, nakon što su zvezde viđene zajedno u Majamiju prošlog vikenda, na trci za Veliku nagradu Majamija, te da među njima definitivno postoji hemija.

Par se nije razdvajao dok su obilazili bolide pre početka trke, a kasnije su razgovor nastavili u VIP loži.

Kolumbijka koja trenutno živi na Floridi, rastala se prošlog leta od bivše fudbalske zvezde Žerara Pikea (36), s kojim ima sinove Sašu i Milana.

Glavni razlog bila je njegova preljuba i veza s Klarom Čijom Marti (24). Razlaz je bio jako ružan i nisu se suzdržavali dok su svašta govorili jedno o drugom u medijima. U priču su bile upletene i njihove porodice, roditelji, bilo je fizičkih obračuna, muzičke osvete, veštičarenja i klasičnog vređanja i prepucavanja preko medija i društvenih mreža...

Na kraju se Šakira s decom, za koju joj je Pike prepustio potpuno starateljstvo, iz Španije preselila u SAD, na Floridu, gde ima vilu.

Pevačica se i bacila na posao, snimanje novih hitova i koncerte. U Španiji mora još da razreši problem s navodnim dugom od 14,5 miliina evra, za koji je terete tamošnje poreske vlasti.

- Definitivno joj treba neko ko će joj pomoći da ublaži neprijatne udarce, a to bi mogao biti Tom - rekao je izvor za Page Six, koji tvrdi i da Šakira misli kako je jedan od najmoćnijih ljudi u Holivudu "zgodan i jako talentovan".

- Osim toga, ona je niža od njega - dodao je šaleći se na račun glumca koji je (zvanično) visok 170 centimetara, dok Šakira doseže do 157.

Page Six tvrdi kako joj je glumac poslao cveće nakon vikenda uz Formulu 1. Šakira je, veče pre prijatnog druženja sa zvezdom "Top Guna", dobila Bilbordovu nagradu za "Latinoamerikanku godine", koju su ove godine pokrenuli. Kruz je, pak, tokom vikenda dobio MTV nagradu za ulogu Mavericka u filmu Top Gun 2, kao najbolji glumac.

Vest o potencijalnoj romansi uzbudila je korisnike društvenih mreža. Mnogi im u komentarima žele sreću, a ima i onih koji se šale na njihov račun, te spominju veštice i sajentologiju.

(Telegraf.rs)