Najpopularnija OnlyFans cica (34) zaradila 360 miliona dolara, pa obrisala nalog: Želi da bude dobar uzor deci

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Više ne radim OnliFans, više to uopšte ne radim - objasnila je Čajna

Foto: Instagram/blacchyna

Nakon što je 2021. zaradila prijavljenih 360 miliona dolara deljenjem požudnih snimaka na mreži, majka dvoje dece Blek Čajna je bez ceremonije otišla sa svog unosnog Onlifens naloga na striming servisu zasnovanom na pretplati, nazvavši to "slepom ulicom".

- Više ne radim OnliFans, više to uopšte ne radim - objasnila je Čajna (34) tokom svog ovonedeljnog pojavljivanja u Džejson Li šou na Revoltu, gde se dotakla svega, od svoje novootkrivene trezvenosti do izbegavanja mrzitelja na Internetu.

-Samo menjam sve na sebi - dodala je bivša striptizeta koja je postala rijaliti zvezda. „To je ćorsokak. Sve te stvari su ćorsokak i znam da vredim mnogo više od toga.

Čajna koja deli desetogodišnjeg sina Kinga Kaira sa reperom Tajgom (33) i 6-godišnju ćerku Drim Kardašijan sa Robom Kardašijanom (35) – istakla je "davanje primera" svojoj deci kao glavnu motivaciju da napusti OnliFans .

- U određenom uzrastu oni sve vide i teže svemu - rekla je za svoju decu pre nego što je istakla da su njeni brojni pravni problemi takođe doprineli njenom odlasku.

Video: Najplaćenije OnlyFans zvezde zarađuju milione, a uopšte ne objavljuju eksplicitne slike i snimke

(Telegraf.rs)