Ćerka glumca iz "Sopranovih" preminula u 26. godini: Odel je pre samo tri meseca postala majka

Njena majka Belinda Kejp potvrdila je vest u objavi na Fejsbuku rekavši da je porodica ostala slomljenog srca

Foto: Ben Gabbe/Getty images/Profimedia, Facebook/Belinda Cape

Ćerka glumca Džona Ventimilije, zvezde kultne serije "Sopranovi", Odel Ventimilija, preminula je u 26. godini, samo tri meseca nakon što je postala majka devojčice.

Ovu informaciju potvrdila je njena porodica.

Odel  je preminula 12. januara, samo tri meseca nakon što je rodila svoju kćer Šajlo, a uzrok smrti nije objavljen.

Njena majka Belinda Kejp potvrdila je vest u objavi na Fejsbuku rekavši da je porodica ostala slomljenog srca.

- Srce mi je slomljeno što moram da objavim vest o sahrani naše drage Odel. Njena sestra Lusinda i ja dirnute smo porukama podrške i ljubavi koje smo primile, vašim sećanjima i time koliko je Odel bila draga mnogima. Odel je bila jako voljena i ostavila je veliku rupu u našim životima - napisala je njena majka u objavi.

Odelina sestra Lusinda takođe joj je odala počast emotivnom objavom na Instagramu.

- Reči nikada neće biti dovoljne da izraze tugu koju svi osećamo. Jako sam volela svoju malu sestru i ostatak života provešću tražeći je u svemu. Porodica i ja zahvaljujemo za svu brigu i podršku koju smo primali u ovo nemoguće vreme. Svesniji smo nego ikad pre koliko je značila velikom broju ljudi - napisala je Lusinda.

O Odeleinom privatnom životu malo se zna jer su joj nalozi na društvenim mrežama bili zaključani, ali zna se da je pre smrti radila kao konobarica u Vekslersu u Bruklynu od 2016. godine.

Prema dostupnim podacima na njenom Fejsbuku, išla je u srednju školu na njujorškom Institutu za kolaborativno obrazovanje, specijalizovanom za programe usmerene na karijeru i koji učenicima pruža mogućnost prakse kod lokalnih poslodavca.

Nakon njene smrti porodica je putem GoFundMe zatražila donacije za pokrivanje troškova obrazovanja malene ćerke koja je ostala iza nje.

- Nakon gubitka naše drage Odel prikupljamo sredstva za Šajlo za troškove njenog budućeg obrazovanja - stoji u opisu, a iznos prikupljenih sredstava prešao je 52.358 dolara u samo tri dana.

Među donatorima su se našli i Džonov bivši kolega iz "Sopranovih" Stivi Van Zandt i njegova supruga Maurin.

- Šaljemo najveću ljubav i saučešće - poručili su u poruci.

Iako je ostvario uloge u nekoliko filmova tokom 1990-ih, Džon je najveću slavu stekao zbog "Sopranovih", u kojima je glumio od 1999. do 2007. godine. Njegov lik bio je prijatelj iz detinjstva glavnog lika Tonija Soprana i vodio je restoran Vesuvio.

Njegove poslednje uloge uključuju ulogu samog sebe u seriji "Džo Pera razgovara s vama" te ulogu sudije Džona Sirice u "Gaslitu" Džulije Roberts, političkom trileru koji prepričava priču o ženi koja je uzbunila skandal Votergejt.

Džon se nakon Odeline smrti nije oglasio na društvenim mrežama, samo je komentarisao Lusindinu objavu.

- Sviđa mi se ova slika. Hvala ti, Lusinda - napisao je.

(Telegraf.rs)