Princ Hari otkrio da je izgubio nevinost sa starijom ženom: Mnogi misle da je u pitanju poznata glumica

Prinčeva autobiografija će navodno biti objavljena 10. januara i zvaće se 'Spare'

Foto: Tanjug/AP, The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Iako su ove nedelje Hari i Megan napali kraljevsku porodicu u dokumentarcu na Netfliksu i pričali o tome kako se prema njima loše ponašaju, u knjizi bi princ mogao da otkrije još nepoznatih i šokantnih informacija, smatraju stručnjaci.

Početkom sledeće godine biće objavljeni memoari člana kraljevske porodice, a u knjizi Hari govori o tome da je prvi put imao seks sa lepom starijom ženom u zemlji, zbog čega se spekulisalo da je bila je Elizabet Hurlej, koja je to negirala.

- Nisam ja. Nisam kriva. Ne, ne ja. Apsolutno ne - negirala je glumica Elizabeth Hurley (57) komentare da je s njom princ Hari (38) izgubio nevinost.

Prinčeva autobiografija će navodno biti objavljena 10. januara i zvaće se "Spare". Iako su ovih nedelja Hari i Megan podigli veliku prašinu oko dokumentarca na Netfliksu u kojem su napali kraljevsku porodicu, ali i ispričali kako se prema njima loše postupalo, u knjizi je princ mogao da otkrije još nepoznatih i šokantnih informacija koje su vešto skrivane do Sada.

Iako kraljevski dvor ne želi da gleda dokumentarac, priča se da će Harijev otac, kralj Čarls III, poslati poziv svom sinu i nevesti Megan na njegovo krunisanje. Pre toga, održaće i govor za predstojeće praznike, u kojem će možda pomenuti Harija i Megan.

(Telegraf.rs)

Teme