Pike posetio Šakiru prvi put otkako ga je izbacila: U kući se zadržao deset minuta, a ovo je povod

Fudbaler je parkirao svog poršea ispred kuće, a trebalo mu je neko vreme da se probije do ulaza, jer su ga novinari opkolili

Foto: Profimedia Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial / Pau BARRENA/AFP

Fudbaler Žerar Pike i pevačica Šakira još uvek se bore za starateljstvo nad svojom decom, nakon što su letos objavili da se razvode.

Sada je Pike posetio njenu kuću po prvi put otkako se odselio, pišu španski medij "Marca".

Fudbaler je parkirao svog poršea ispred kuće, a trebalo mu je neko vreme da se probije do ulaza, jer su ga novinari opkolili.

On ih je ignorisao i nije odgovarao na pitanja. Inače, on je došao tamo kako bi pokupio decu i u kući se zadržao deset minuta.

Ovo je bio prvi put da se Pike tamo pojavio otkako ga je Šakira izbacila.

Podsetimo, pevačica je nedavno objavila veoma zanimljiv spot za novu pjesmu "Monotonia" u kojem je vrlo slikovito opisala proces zarastanja "slomljenog srca" nakon raskida.

Već na početku spota, uplakana Šakira je upucana bazukom posred grudi i traži svoje srce po podu.

Kolumbijska pevačica ostatak spota trči s rupom u grudima i krvavim srcem u ruci. Iako na početku pesme peva kako su neke stvari bile neizbežne i da niko nije više kriv, kasnije ga ipak proziva jer je bio sebičan i uzimao ju je zdravo za gotovo.

U jednoj sceni muška noga gazi srce koje joj je ispalo, a mnogi njeni obožavatelji misle da je to metafora za ono što je njoj napravio Pike.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegraf.rs)