Najpoželjnija očajna domaćica u vrelom izdanju: Ispod kupaćeg se nazire "svašta"

Glumica je raspametila besprekornim izgledom

Foto: Profimedia/ADMedia

Glumica Eva Longorija (46), najpoznatija po ulozi Gabrijele Solis u seriji "Očajne domaćice" pohvalila se kako ovih dana odmara u Los Anđelesu, odakle je podelila nekoliko vrućih fotografija koje su malo koga ostavile ravnodušnim.

Pozirala je uskom ružičastom kupaćem kostimu na jedno rame, koji se savršeno "prilepio" za njene obline i besprijekorno oblikovane trbušnjake.

- Ovako izgleda Božić u Los Anđelesu - napisala je glumica u opisu fotografije na Instagramu, a komplimenti na Evin račun samo su se nizali.

"Tvoj Božić izgleda neverovatno", "Najljepša dama i najposebnija prijateljica koju neko može imati", "O moj Bože, koji trbušnjaci", "Predivna si", "Boginja", neki su od komentara.

Podsetimo, Eva ima trogodišnjeg sina Santjaga kog je dobila u braku sa meksičkim biznismenom Hoseom Bastonom (52), za koga se udala 2016. godine, a koji iz prvog braka ima još četvoro dece.

Pre Bastona, Eva se udavala dva puta - prvi put za američkog glumca Tajlera Kristofera (48) s kojim je bila u braku od 2002. do 2004. godine, a zatim se za košarkaša Tonija Parkera (38) udala 2007. godine, a razvela četiri godine kasnije.

Video: Evi Longoriji suprug priredio romantično iznenađenje za 4. godišnjicu braka

(Telegraf.rs)