Zvezda "Džejmsa Bonda" u zagrljaju direktora Tindera

Nakon raskida sa glumcem Benom Aflekom početkom godine, lepa Kubanka sada je viđena kako na ulici razmenjuje nežnosti sa drugim muškarcem

Glumica Ana de Armas, zvezda najnovijeg filma o Džejmsu Bondu, viđena je u javnosti sa svojim novim dečkom.

Nakon raskida sa glumcem Benom Aflekom početkom godine, lepa Kubanka sada je viđena kako na ulici razmenjuje nežnosti sa drugim muškarcem, navodno direktorom Tindera Polom Bukadakisom.

Aflek je bio veoma depresivan nakon prekida, a kasnije je sreću pronašao u svojoj staroj ljubavi Dženifer Lopez (Dženifer).

Čuveni glumac se teško nosio s raskidom, smršao je tada, pustio kosu i bradu, a iz kuće nije izlazio, osim kako bi pokupio brzu hranu.

Deo javnosti smatrao je da je bolje da se Oskarovac teši brzom hranom nego alkoholom. Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u budućnosti da bude sam i precrtao je nežniji pol.

- Shvata da mu je bolje da neko vreme bude sam. Ako se ne dogodi neko čudo i Ana se ne vrati tražeći drugu priliku. Planira sebe i svoju decu da stavi u prvi plan radije nego da započinje nove ljubavne veze. Njegovi prijatelji se šale da se zavetovao na celibat. Ostaje da vidi da li će stvarno ostati dugo sam - ispričao je izvor za strane medije tada.

Video: Najdugovečnija fudbalska sapunica na svetu: Od preljube do braka, sada na ivici razvoda

(Telegraf.rs)