Šokantan život bivšeg muža Maraje Keri: Dobio 7. dete, a u junu mu je druga žena rodila blizance

Nik je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnerkama koje to sve odobravaju

Maraja Keri i Nik Kenon u vreme ljubavi / Foto: Profimedia

Američki glumac, komičar i muzičar Nik Kenon (40) dobio je 7. dete, ovaj put sa manekenkom Alisom Skot.

U poslednjih pola godina glumac je već dobio troje dece.

Ne, nije u pitanju greška, već neobičan život ove holivudske face koja ne želi da živi samo sa jednom ženom.

Naime, 40-godišnji Nik je 14. juna dobio muške blizance sa Abi De La Rosom, dok s manekenkom Britany Bel ima ćerku Pauvrful Kvin i sina Goldena. Otac je i blizanaca Morokona i Monro, koje je pre deset godina dobio u braku s pevačicom Marajom Keri.

Manekenka Alisa podelila je vest da je rodila dete, otkrivši i ime koje su mu dali - Zen.

Podsetimo, vest da čeka dete s Alisom stigla je samo mesec dana nakon što je Ebi De La Rosa potvrdila da je Nik otac njenih blizanaca, a i ona je svoju trudnoću proslavila i obeležila snimanjem golišavih fotografija.

Bivša mis Arizone Britani Bel vest o trudnoći s Nikom podelila je u junu prošle godine kada je on bio u vezi s Džesikom Vajt, a u decembru im se rodila ćerka.

Inače, Nik je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnerkama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne veruje u brak.

- Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Celi život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom venčanju - ja sam samo bio deo svega toga - zaključio je Nik u jednom od intervjua pre nekoliko godina.

(Telegraf.rs)