Dženifer Lopez u 52. godini kao tinejdžerka, izgleda još bolje otkako se pomirila sa Benom Aflekom

Izgleda mnogo bolje sa Benom, nego sa Aleksom - glasio je komemntar jedne obožavateljke

Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana dok je išla na fotošuting u Los Anđelesu, a tom prilikom je izgledala neverovatno dobro i svi komentarišu da je "procvetala" otkako je raskinula veridbu sa bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45).

Naime, slavna latino diva je ovog puta prošetala u beloj haljini i belim patikama, dok je u ruci držala plavu tašnu, a na licu imala naočare za sunce s plavim odsjajem. 

Dženifer je kosu uvila u lokne, a svi komentarišu da se podmladila. 

- Izgleda mnogo bolje sa Benom, nego sa Aleksom - glasio je komemntar jedne obožavateljke.

Čini se da je Džej Lo iskoristila lepo vreme za slikanje, a svi kažu da joj i jednostavnije odevne kombinacije prelepo stoje. 

"Prezgodna", "Najveća diva ikada", "Zračiš, prelepa si", "Obožavam te, sve si lepša i lepša", "A gde je Ben?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre mesec dana tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Sada cezu održavaju na relaciji Los Anđeles - Majami. 

Fotografije Džej Lo pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)